Williams forlænger

Mercedes og Williams har i dag, bekræftet at de fortsætter samarbejdet i yderligere 5 år, efter deres nuværende kontrakt udløber i 2021. Et partnerskab der begyndte tilbage i 2014.

F1 Østrig 2019 . Copyright Bil Magasinet BMF1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 13/9 2019 klokken 13:09

"Vi har nydt vores partnerskab med Mercedes, over de forgangende 6 år, på vores oprindelige 7 års aftale," udtaler Williams holdchef Claire Williams i pressemeddelelsen, der kom fra Mercedes Motorsports.

"Så det er en fornøjelse at fortsætte samarbejdet i yderligere 5 år, startende når den nuværende aftale udløber i 2021."

"Mercedes har været en af sportens mest succesfulde motorleverandører, og vi er ikke i tvivl om at de vil holde fast i den position," kom det yderligere fra Williams.

Fra Mercedes side, udtaler Toto Wolff, at han også er meget glad for at de fortsætter samarbejdet, som har været meget værdifuldt for begge parter.

"Williams er et af de mest legendariske hold på gridden, så vi er meget glade for at vi kan fortsætte samarbejdet."

"De har været gennem nogle hårde tider, men vi er også sikre på at de vil komme stærkere ud af dette," kom det fra Wolff.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Wehrlein vil til Haas Hamilton: Til Ferrari? Lad os se! »