Hamilton: Til Ferrari? Lad os se!

La Scuderia Ferrari står højt på en hver racerkørers ønskeseddel - også hos Mercedes’ Lewis Hamilton - omend det ikke er verdens undergang, hvis han slutter karrieren i Stuttgart.

Lewis Hamilton . Copyright BMF1

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 14/9 2019 klokken 19:09

Et rundspørge hos racerkørere verden over vil utvivlsomt afsløre en hed drøm om at køre for Ferraris Formel 1-team La Scuderia - også hos de kørere, som ikke vil indrømme det offentligt.

Lige så sikkert er det, at den regerende verdensmester Lewis Hamilton føler sig særdeles godt tilpas hos sin nuværende arbejdsgiver Mercedes AMG. Alligevel dukker førnævnte spørgsmål op gang på gang, når F1-køreren bliver interviewet om sin karriere.

Og briten er ikke afvisende over for tanken. Da Hamilton på Monza blev spurgt hvorvidt han ville betragte sin karriere som “fuldført” såfremt han ikke når at få et sæde i de røde racere, var han ikke helt krystalklar i sit svar.

“Det tror jeg,” lød det lidt nølende fra mesteren.

“Vil jeg blive ærgerlig, hvis jeg ikke kommer til at køre i en Ferrari? Jeg tror ikke man skal dvæle så meget ved ting, man i virkeligheden intet ved om.”

Canadas Grand Prix 2019. StartenFerrari har haft svært ved at fange Mercedes. Her fra starten af Canadas Grand Prix 2019.
Copyright Mercedes AMG


“Nogle ting er bare, som de er, og jeg ved ikke, om det bliver en del af min fremtid. Det vil tiden vise.”

“Potentielt kunne det blive en mulighed,” kom det så.

Det er velkendt, at tifosi på Monza ‘buer’ af Hamilton, men briten kan mærke, at der er sket en forandring.

“I virkeligheden spørger mange fans (på Monza, red.) mig, om ikke jeg vil komme til Ferrari, og jeg modtager en masse beskeder fra Ferrari-fans, som lyder ‘jeg er ferrari-fan, men jeg respekterer dig’,” fortalte Hamilton.

“Det bliver selvfølgelig ikke det samme, som hvis jeg kørte for Ferrari, men ikke desto mindre ændrer det sig en lille smule af gangen.”

Bahrains Grand Prix 2019. Lewis Hamilton trøster Charles Leclerc"Hvad siger du? Os to i samme team?". Bahrains Grand Prix 2019.
Copyright Mercedes AMG


Stoledansen i Formel 1 er kendt for at være en kompliceret affære, hvor ufattelig mange ting skal gå op i en højere enhed, og tiden har vist, at selv helt oplagte kontrakter ikke blev til noget. Det gælder også en mulig Ferrari/Hamilton-deal.

Og så alligevel.

Første skridt er måske taget, for der er faktisk en del ved Ferrari, som den femdobbelte verdensmester er vild med.

“Jeg elsker farven, tilskuernes passion, teamets reaktion når de ikke er på podiet. Det er er helt anderledes end andre steder,” lød det fra Lewis Hamilton.

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Williams forlænger Brawn afviser nye hold »