Vettel har stadigvæk VM-drømme hos Ferrari

Til trods for at Sebastian Vettel vandt fire VM-titler hos Red Bull, så valgte han at fortsætte jagten på flere VM-titler hos Ferrari tilbage i 2015. Men det er ikke lykkedes for tyskeren - endnu.

Sebastian Vettel . Copyright BMF1

Af: Nicki Skaaning (ns@bmf1.dk) d. 19/8 2019 klokken 14:08

Sebastian Vettel er en af F1-sportens helt store navne, og med utallige pole-positions og sejre på alverdens racerbaner, er han allerede blevet en legende.

Mercedes' dominans i F1’s nuværende turbo hybrid-æra, har gjort det svært for Sebastian Vettel, at få opfyldt sine drømme om VM-titler hos ‘den stejlende hingst’.

Mange har dog den mening, at Vettel selv var med til at smide VM-titlerne væk i 2017 og 2018 - pga. en stribe kørerfejl fra tyskeren selv.

Der har også været spekulationer om, at Vettel ville trække sig ud af Formel 1 - men det har tyskeren senere skudt i sænk igen.

Sebastian Vettel i Østrigs GPSebastian Vettel i Østrigs GP
Copyright BMF1


Nu udtaler Ferrari-teamchef Mattia Binotto til Motorsport.com, at Vettel stadigvæk er fuldt fokuseret på, at give Ferrari deres første VM-trofæ siden Kimi Räikkönen vandt i 2007.

“Jeg tror ikke hans mål har ændret sig - nemlig at blive verdensmester med Ferrari” udtaler Binotto.

“Og det mål er meget klart for ham. Sæsonstarten har været frustrerende, fordi det har betydet, at han ikke er i den bedste position til at nå det i 2019.”

“Men fordi hans målsætning er så stærk, så ved han præcis hvad han leder efter. Jeg tror det er der han finder sit eget boost - og det går ikke på kompromis med noget andet.”

“Så han kæmper stadigvæk rigtig meget, fordi han ved hvor vi er nødt til at gå hen, og han ved præcis hvad han leder efter.”

Pressemøde med kørernePressemøde med kørerne
Copyright Bil Magasinet BMF1


Ifølge teamchefen, så er et af Vettels problemer, at han kører i en langsommere bil end de to Mercedes-kørere.

Derfor skal han hele tiden forsøge at overkompencere for Ferrari-racerens fartunderskud i svingene. Dermed overkører Vettel bilen, hvilket resulterer i de fejl der koster vigtige VM-point.

Vettels målsætning om at blive verdensmester hos Ferrari, er absolut ikke blevet bedre, efter at han har fået en af nyere tids største talenter som sin teamkammerat. Så det bliver spændende at følge, hvem af de to kamphaner der først slutter sæsonen øverst i tabellen.

OM SKRIBENTEN

Nicki fra BMF1 Nicki har været en del af BMF1 siden 2018, og han er en stor bilnørd, som altid har været fan af motorsport.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Ny vind til McLaren The show must Grosjean »