Sirotkin mangler træning

Sergey Sirotkin mistede i dag 1. frie træning til fordel for Robert Kubica, der testkører hos Williams. Det var desværre ikke helt, hvad Sirotkin drømte om

Frankrigs Grand Prix 2018 . Copyright Williams F1

Af: Nadia Enevoldsen (ne@bmf1.dk) d. 30/6 2018 klokken 09:06

Pressemødet i Østrig torsdag bød også på en smule frustration fra Sirotkin, der bestemt ikke har haft drømmesæsonen, og som i dag fredag måtte overgive 1. frie træning til Kubica, der i stedet var på banen.


De første spørgsmål til Sirotkin gik dog på sæsonen generelt, og om han overhovedet kunne se fremskridt:

”Ja og nej. Det er åbenlyst at dette løb bliver et svært et for os. Du så på resultaterne, at Williams ikke var særligt stærke her allerede sidste år, og jeg forventer at det ikke bliver meget nemmere for os end Paul Ricard sidste uge,” fortæller Sergey:

”Det er måske nok den mere negative del, men den gode del er, at vi i de næste par uger har nogle gode ting kommende på bilen, som vi har arbejdet på i et godt stykke tid nu. Jeg vil ikke være for optimistisk, men vi har alle store håb for de dele.”


Senere blev Sirotkin spurgt til, hvad han synes om den ekstra DRS-zone, der er kommet på banen i år. Han gættede først på noget med, at det ville gøre afstanden til de forankørende lidt mindre, men måtte slutte spørgsmålet:

”Jeg kørte ikke F1 her sidste år, så jeg ved ikke rigtig, hvordan det var. Jeg tager hvad end der kommer?”


Fredagens første træning måtte han sidde ude, og det var ikke noget, han var glad for. Derfor blev han alligevel nødt til at bevare optimismen og få snakket med Kubica om resultaterne, og han sluttede sin del af pressemødet ærligt:

”Det er helt sikkert andre ideelt at miste tid på banen, specielt ikke for mig her på mit første år.
Selv sidste år, når jeg hoppede i, selvom det var en kort bane med ikke alt for mange sving, så tror jeg vi alle det ret svært at få rytmen og oprigtigt forstå det, så det er helt sikkert ikke ideelt, men jeg er i den position, så jeg er nødt til at gøre det bedste fra hvor, jeg er.”

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Det samme hvert år for Räikkönen Østrigs GP: 3. Frie træning Tæt Mercedes/Ferrari k »