Det samme hvert år for Räikkönen

Meget utraditionelt var det en spøgefuld Kimi Räikkönen, der var til pressemøde torsdag med Ricciardo, Magnussen og Sirotkin. Her gik snakken igen på fremtiden, men Räikkönen var helt rolig

Kimi Räikkönen Bahrain 2018 . Copyright Ferrari Media

Af: Nadia Enevoldsen (ne@bmf1.dk) d. 29/6 2018 klokken 18:06

Hvor Daniel Ricciardo fortalte, han meget gerne ville have alt på plads inden sommerpausen, så var Kimi Räikkönen noget mere rolig omkring sin fremtid:

”Det er det samme altid, hvert år. Vi får se,” starter finnen afslappet ud.

I forhold til at gøre det bedre denne weekend end sidste, var svaret akkurat lige så direkte, som det altid er fra Kimi:

”Bare gøre det bedre. Bedre resultater, åbenlyst, og at være længere oppe. Det gør søndagene meget lettere, især i de løb, det er svært at overhale i Sidste løb var meget anderledes på den side, så det var også sjovere.

Jeg synes vi har været rimeligt udmærkede hele vejen gennem kvalifikationerne, undtagen den sidste del [i Q3, red.], eller det sidste forsøg, så vi skal bare stramme lidt op.”

For tid tilbage snakkede Kimi om, han gerne ville slutte sin karriere hos Ferrai – Den holdning har dog ændret sig til typisk ligegyldighed igen:

”Jeg ved det virkelig ikke. Jeg sagde, jeg tror det var allerede i 2007, at jeg ville slutte min karriere hos Ferrari, og det så på et tidspunkt ikke sådan ud, og nu ser det sådan ud igen. Du ved aldrig, hvad der kommer efter, og sådan og sådan, men vi får se.”

Kimi Räikkönen vinder det brasilianske Gp og verdensmesterskabet 2007Kimi Räikkönen vinder det brasilianske Gp og verdensmesterskabet 2007
Copyright Ferrari Media


Også Kimi har været linket til McLaren, akkurat som Ricciardo har det. Kimis svar omkring dét rygte:

”Jeg har snakket med dem, selvfølgelig, men før i tiden meget, åbenlyst, eftersom jeg plejede at være der. Som jeg har sagt, jeg har nul interesse i at blive involveret i al det nonsens, som jeg ser det.”

Derefter blev der fra Sky Sports spurgt til, hvor vidt Kimi havde snakket med nogen som helst omkring næste sæson. Kimi grinede og svarede en smule hånligt med et glimt i øjet:

”Det kunne du vide at vide, hva’? Du kan tage det, som du vil. Jeg tror alligevel ikke, du spørger efter vores mening ved meget af det, du skriver, så, det går begge veje, du kan skrive ja og nej. Du plejer alligevel at skrive, hvad du bestemmer for dig selv, om det er sandt eller ej!”


Der bliver grinet i hele salen, og pressemødet sluttes af med et spørgsmål om hvor vidt Kimi har en deadline i hovedet for, hvornår han vil have fremtiden på plads:

”Nej, jeg har været her så mange gange, så… Jeg ved det helt sikkert inden næste år. Det er en meget normal situation for mig.”
Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Østrigs GP: 2. Frie træning og Haas indenfor sekun Sirotkin mangler træning »