Ricciardo ser frem til 2021

Med helt nye aerodynamiske regler for Formel 1 bilerne i 2021, er det målet at bilerne skal kunne komme tættere på hinanden, hvilket Ricciardo glæder sig meget til.

Canada GP, Daniel Ricciardo og Cybil Abiteboul . Copyright Renault Motorsportmedia

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 7/11 2019 klokken 08:11

Der er dem der er negative omkring de nye regler og så er der dem, som Ricciardo, der ser på den positive side og søger de bedste muligheder.

Noget af det som Daniel Ricciardo især har hæftet sig ved, er de nye aerodynamiske regler, der skal sikre at der vil være mindre af den såkaldte beskidte luft efter bilerne, hvilket betyder at dem der kommer bagfra, nemmere kan komme tæt på.

"Når de andre overhaler en, så overhaler jeg to," kom det fra den smilende australier.

Ricciardo, der har fået tilnavnet #mr. late breaker, viser således sin optimisme frem om, hvor tæt han også forventer at feltet bliver.

Han er dog også opmærksom på, at han også kommer til at forsvarer sig mere.

"Der vil blive forsøgt flere overhalinger, så man skal helt klart også lære at forsvare sig bedre," kom det fra ham til GPToday.

"Bare fordi det bliver lettere at overhale, betyder det dog ikke at alle kan gøre det, men jeg er sikker på, at vi kommer til at se nogle helt anderledes løb i 2021," sluttede han.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« 2021-regulativet forklaret: Færre opdateringer, fl Wolff undskylder »