Ricciardo indgår forlig med tidligere manager

Daniel Ricciardo har nu indgået forlig med sin tidligere manager, Glenn Beavis, som havde forlangt 12 mio dollars som en andel af Ricciardos indtjening som Formel 1 kører

Japans Grand Prix 2018 . Copyright Red Bull Contentpool

Af: Nicolai Ascanius (nj@bmf1.dk) d. 9/10 2019 klokken 20:10

Dermed undgår den australske kører en langvarig retssag omkring pengene. Sagen startede tilbage i sommers da Beavis anlagde sagen i England, og søgte retten om at tildele ham 20% af Ricciardos løn som Renault-kører.

Beavis har været rådgiver for Daniel Ricciardo og menes at være manden bag Ricciardos kontrakt med Red Bull (som Toro Rosso kører) tilbge i 2012. De er dog gået hver til sit i slutningen af 2018, men Beavis mente stadig at han havde en krav på 20% af Ricciardos løn.

Daniel Ricciardo interviewDaniel Ricciardo interview
Copyright Bil Magasinet BMF1


Parterne er nu blevet enige om en sum, som dog ikke er offentliggjort. I en kortfattet pressemeddelelse, ønsker begge parter hinanden det bedste fremover, og afviser at kommentere yderligere på forliget.

Kevin Magnussen har været igennem en lignende sag med sin tidligere manager, Dorte Riis, som også mener at have krav på 20% af Magnussens løn. Denne sag faldt (delvist) ud til Riis's fordel i byretten, men er blevet appelleret af Kevin Magnussen.

OM SKRIBENTEN

Nicolai fra BMF1 Nicolai grundlagde Bil Magasinets Formel 1 side sammen med Allan og har en række Formel 1 web-projekter bag sig. Udover al teknikken, har Nicolai skrevet om Formel 1 siden 1997.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Mercedes: McLaren bliver en trussel Tæt kamp i vente på Suzuka »