Perez klar til come-back

Sergio Perez melder ud, at han kun har haft meget milde symptomer af Corona virussen, hvilket betyder at han har haft mulighed for at holde sig i form. Så han er klar til at hoppe tilbage i Racing Point raceren, hvis han må.

Sergio Perez . Copyright BMF1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 13/8 2020 klokken 09:08

Der er ingen tvivl om, at Sergio Perez aktien er faldet, mens han ikke har kørt.

Nico Hülkenberg blev med en enkelt dags varsel, kaldt ind til at vikariere for Perez, da han blev testet positiv for Covid-19, og viste med det samme, at han var hurtig.

At Perez var hurtigere end Stroll, var der ikke mange der var i tvivl om, men at en utrænet Nico Hülkenberg, med det samme også kunne formå at sætte canadieren under pres, var en større overraskelse.

Derfor er det heller ikke overraskende, at det kribler i fingrene hos Perez, for at komme tilbage i Racing Point raceren, for at vise at han er den rigtige mand i bilen.

"Jeg har helt klart savnet at køre løb og må indrømme, at det har været hårdt, at se på det udefra og vente på at jeg kan komme tilbage på banen, som jeg forhåbentlig kan i den kommende weekend," udtalte Perez til F1.com.

"Jeg er meget heldig, at jeg har haft så milde symptomer, så jeg har kunne holde mig i form. Jeg er sikker på, at jeg er klar til at komme tilbage bag rattet igen."

Perez skal testes i dag og vi forventer at der kommer en udmelding senest i morgen tidlig.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Corona: Ruslands GP med 30.000 tilskuere Slut med ‘party mode’ »