Ny podcast med Günther Steiner

For få år siden var der ikke mange F1-fans som kendte til Günther Steiner, men den italienske teamchef har efterhånden taget F1-verdenen med storm. Derfor har F1 inviteret Günther til at deltage i en podcast.

Team Haas . Copyright Haas F1

Af: Nicki Skaaning (ns@bmf1.dk) d. 5/4 2019 klokken 17:04

Født i Italien, men taler med tysk accent. Det lyder lidt som en spøjs kombination, men den er god nok. Det er selvfølgelig den altid smilende teamchef for Haas F1, der menes her.

Günther Steiner er et velkendt ansigt i F1-paddocken, og hans seneste bedrift er at starte (og være teamchef for) Haas F1-teamet.

Bahrains Grand Prix 2019. Günther Steiner i godt humørBahrains Grand Prix 2019. Günther Steiner i godt humør
Copyright Haas F1


Men Günther er ikke ny i motorsport. Han har faktisk bagagen fuld af erfaringer, som han bruger til at drive sit nuværende F1-team (med Gene Haas).

Italienske Günther Steiner har (udover mange år i F1) også erfaring fra rally og Nascar, og har varetaget forskellige roller, i forskellige teams. Derfor er italieneren en erfaren herre, som har en bred forståelse for de fleste af de funktioner, som bliver varetaget i teamet.

De danske F1-fans fik for alvor øjnene op for Günther Steiner, dengang Kevin Magnussen startede med at køre for Haas-teamet.

Østrigs Grand Prix 2018. Haas fejrer 4. og 5. pladsen til Romain Grosjean og Kevin MagnussenØstrigs Grand Prix 2018. Haas fejrer 4. og 5. pladsen til Romain Grosjean og Kevin Magnussen
Copyright Haas F1


Magnussen og Steiner har lige afholdt et vellykket talkshow i Danmark, som tiltrak tusindvis af begejstrede fans.

Hvis du ikke var en af de heldige der hørte nærmere om Haas-teamet og Günther Steiners hidtidige bedrifter, så skal du ikke vente meget længere.

F1 har nemlig været så venlige, at de inviterede Günther ind i studiet, hvor han medvirkede i den officielle F1-podcast, ‘F1: Beyond the Grid’.

Her kommer han nærmere ind på, hvilken verdensmester han tidligere har arbejdet for, hvilken F1-legende der gav ham chancen i F1, og hvordan han fik Gene Haas med på ideen om at starte Haas F1-teamet.

Billeder fra Japans Grand Prix 2017 - Kevin Magnussen blev 25 om torsdagenBilleder fra Japans Grand Prix 2017 - Kevin Magnussen blev 25 om torsdagen
Copyright Haas F1


Alt dette og meget mere, kan du høre på Formel 1’s officielle Youtube side her.

Episoden kan også afspilles, hvis man søger på ‘F1: Beyond the Grid’, der hvor du normalt afspiller podcasts.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Zak Brown er overrasket Räikkönen: Det er nemmere at køre tæt »