Norris skifter management

Det er endnu ikke officielt meldt ud, men det forlyder, at Lando Norris ikke længere er under Renaults vinger, hvor han sammen med Christian Lundgaard har været en del af deres udviklingsprogram.

Lando Norris . Copyright BMF1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 3/10 2019 klokken 11:10

Formel 1 holdene, er begyndt i højere grad, at fiske unge talenter i de mindre klasser, helt nede fra Gokart, for at uddanne dem til at blive Formel 1 kørere på sigt.

En trend Red Bull i stor stil har været med til at indføre, men som Mercedes, Renault og Ferrari også har taget til sig.

Hos Renault, er danske Christian Lundgaard med i deres junior program, hvilket tidligere i år, sikrede ham en Formel 1 test.

En af de andre, der er kommet gennem Renault's junior program, er stortalentet Lando Norris, der i år, har haft en super stærk debut med McLaren, hvor han har formået at udfordre den mere etablerede Carlos Sainz Jr.

Nu forlyder det, at en del af den nye motor aftale, som McLaren lige har indgået med Mercedes, også betyder at han har forladt Renault og nu hører under Mercedes' vinger.

Mercedes gav tidligere afkald på Esterban Ocon til Renault, så på den måde, står de nu lige.

Det betyder også, at Mercedes nu har to af deres junior kørere i Formel 1, Lando Norris og George Russell, hvilket kan være med til at øge presset på Valteri Bottas.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Far Verstappen ikke vred men skuffet over Red Bull Nyt spansk Formel 1-team på vej? »