McLaren begræder Alonsos beslutning

McLarens CEO Zak Brown, begræder, men respekterer Fernando Alonsos beslutning om at forlade Formel 1 efter denne sæson. En beslutning der blev meldt ud tidligere i dag af Alonso selv.

Alonso . Copyright BMF1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 14/8 2018 klokken 19:08

Fernando Alonso, der kort før Formel 1 feltets sommerferie blev 37 år, har været med i Formel 1 i 17 år, hvoraf de 5 har været sammen med McLaren.

Han har vundet to verdensmesterskaber, sikret sig 32 sejre, 22 pole positions og imponerende 97 podieplaceringer, til dato, for det er ikke slut endnu.

Alonso, der kort efter hans andet verdensmesterskab, meldt ud, at han ville stoppe når han var blevet tredobbelt verdensmester, fik aldrig dette sidste mesterskab, selvom han kom meget tæt på tre gange.

”Fernando er ikke kun en uovertruffen ambasadør for McLaren, men for hele Formel 1. Hans 17 år i sporten, som en af de mest markante kørere i hans generation og helt klart en af Formel 1’s største, har tilført sporten et nyt lag,” skiver McLaren i deres officielle meddelelse på deres hjemmeside.

“Der kommer en tid, hvor alle har behov for at foretage et skifte, og Fernandos beslutning om at stoppe efter denne sæson, er en af disse.”

”Vi respektere hans beslutning, selvom vi mener at han er i sin bedste form.”

”Alonso har været meget åben om hans overvejelser, hvilket betyder at vi har kunne planlægge hvad vi skulle gøre, når dette engang skete.”
“Mens vi har evalueret på hans fremtid, har Fernandos konkurrence-gen formået at forblive intakt og vi er sikre på, at det fortsat vil være stærkt I den resterende del af sæsonen.”

”Jeg ved, at hele holdet vil istæmme min hyldest til Fernando for hans enorme bidrag til McLaren. Han er en legende. Både for mesterskabet og holdet.”

”Fernando er en vigtig brik i vores historie, hvor han vil blive en del af vores linje af ikoniske McLaren kørere.”

”På vegne af Shaikh Mohammed, Mansour og hele ledelsen, ønsker vi Fernando al held i fremtiden,” sluttede Zak Brown.


OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Officielt: Alonso stopper (med videoafsked) HAAS tiltrækker kørere som aldrig før »