HAAS tiltrækker kørere som aldrig før

HAAS hold chef Günther Steiner har fået det meget svære, da der nu er langt flere kørere der kontakter ham i håbet om at sikre sig et af de to sæder på holdet. ”Vi har succes og det tiltrækker flere kørere!”

Günther Steiner Australiens GP 2018 . Copyright Haas F1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 15/8 2018 klokken 15:08

Da HAAS startede i Formel 1, var det en stor opgave at finde de rette kørere, da udvalget var begrænset blandt de erfarne og de unge der var tilgængelige, ikke havde det der skulle til for at udvikle en Formel 1 bil.

Godt inde i 3. sæson, ser det markant anderledes ud for Steiner og Co.

”Vi er blevet et attraktivt hold, der klarer sig godt på banen, så der er mange der henvender sig til os,” kom det fra Steiner.

”Jeg vil ikke sige, at vi shopper rundt, det er mere den anden vej, med at der er mange der henvender sig til os for at hører om der er en chance,” kom det yderligere fra ham.

”Der er en stor interesse og der er flere vi taler med, men jeg har et godt forhold til mange af dem i forvejen, så det er der ikke så meget nyt i.”

”Vi har ikke taget nogen beslutning om, hvem der skal kører for os til næste år, men det vil vi efter sommerferien. Lige nu taler vi ikke om det,” understregede han.

Vedrørende Kevin Magnussen og Romain Grosjean, så er det dem der står først for, som det ser ud nu, ifølge Steiner, men da der ikke er en kontrakt på plads endnu, så ved han også, at de begge også er ude for at hører hvilke muligheder de har andre steder.

Efter Alonsos beslutning om at forlade Formel 1, er feltet åbnet endnu mere op, end det var i forvejen. Vi kan forvente en rokade som vi aldrig før har set lignende.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« McLaren begræder Alonsos beslutning Sainz til McLaren »