Manor vil være et midterhold

Optimismen er stor hos Manor Racing lige pt, så nu sætter det lille britiske team sig store mål.

Manors pitvæg . Copyright Manor Racing

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 18/8 2016 klokken 18:08

Manor Racing har traditionelt været et bundhold og de har tit været feltets dårligste hold. De har dog haft lidt sæsoner, hvor de har haft lidt succes, hvilket de havde i 2014 sæsonen. I år går det dog meget bedre for det lille team, men det skal ikke bare være i år det går godt for dem, deres mål er nemlig at det skal være slut med at være et bundhold. Derfor satser det lille britiske team på, at være et midterhold, inden for en to til tre sæsoner.

Teamchef Dave Ryan Manor Racing
Copyright Manor Racing


Det er i hvert fald det mål, som teamets chef Dave Ryan har sat sig, men han er godt klar over, at det ikke bliver et nemt mål at nål.

"Jeg er lidt skuffet over holdet lige pt. fordi det ikke lykkedes os at komme ud af Q1, hver gang. Man må dog ikke glemme, at vi har taget et kæmpe skridt fra sidste sæson og til denne, så vi er på vej mod bedre tider. Derfor mener jeg også, at vi realistisk set kan være et midterhold om en to til tre sæsoner, selvom det bliver svært. Vi har nemlig en del konkurrenter, men jeg er sikker på det kan lade sig gøre," lyder det fra Ryan.

Pascal Wehrlein
Copyright Manor Racing


Det kan naturligvis være svært at sige om dette mål er realistisk eller ej, men kan de blive ved med at udvikle sig i den grad som de gør lige nu, så er det bestemt ikke et umuligt mål. I sidste sæson var Manor det absolut dårligste hold og sæsonen før var de tæt på konkurs. De blev dog reddet og i denne sæson har det lille britiske team, kunne lege med om både point og avancement til både Q2 og Q3 i ny og næ.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Hvem kører hvor i 2017? Ericsson håber på kæmpe spring »