Hvem kører hvor i 2017?

BMF1 har set på fakta, kontrakter og dybt i krystalkuglen. Her er vores bud på, hvem der kører for hvilke hold i 2017. er Kevin en del af Formel 1 feltet i 2017?

Ungarns GP 2015 . Copyright Daimler Benz

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 18/8 2016 klokken 13:08

En del pladser er allerede bekræftet, men der er fortsat nogle der ikke er.

Mest interessant for danskerne, er Kevin Magnussen. Er han en del af Formel 1 feltet i 2017? I givet fald, er det så hos Renault?

Hos Ferrari har man allerede bekræftet, til nogens overraskelse, at Kimi Räikkönen tager et år mere med dem, mens Sebastian Vettel naturligvis fortsætter, i håb om at lave en Schumacher med det italienske hold.

Kimi Räikkönen og Sebastian Vettel
Copyright Ferrari Media


Force India påstår, at de har en aftale på plads med begge deres kørere, Nico Hülkenberg og Sergio Perez. Men Perez påstår at han ikke er bundet af nogen kontrakt, hvorfor vi forudser, at han ikke er en del af det hold i 2017.
Vi tror at Mercedes rykker Werhlein op, på det mere attraktive Force India, hold, fra Manor, så han bliver holdkammerart med Hülkenberg.

Nico Hülkenberg
Copyright Sahara Force India


Haas har sået tvivl om Guterez fremtid på holdet, mens Grosjean har en kontrakt med det nye hold på plads. Vi tror dog at han bliver på holdet, så de igen stiller med de to G'er, Grosjean og Guterez i 2017.

Esteban Gutierrez og Romain Grosjean
Copyright Haas F1


Hos Manor drejer det sig om penge. Jo flere penge du kan komme med, jo nemmer er det for dig at sikre dig et sæde.
Der er så lige den ekstra hage, at Mercedes er et af holdets største sponsore, hvorfor Werhlein fik det ene sæde i år.
Werhlein forventer vi kommer til Force India, hvorfor der skal findes en erstatning for ham. Det tror vi kan være Alexander Rosi, der fik tilbudt det sæde Ocon endte med at få i år, men som sagde nej.
Men med en hel sæson i vente, tror vi altså at Rossi takker ja og at Manor, med en høflig opfordring fra Mercedes, beholder Esterban Ocon i 2017.

Rio Haryanto (IDN) Manor Racing. 24.02.2016. Formula One Testing, Day Three, Barcelona, Spain. Wednesday.
Copyright Manor Racing


McLaren er også et hold, der forventes udskiftning på. Fernando Alonso overholder sin kontrakt og tager et år mere, men Jenson Button forventes, langt om længe, ikke at få lov til at forblive en del af holdet. Stoffel Vandoorne kommer ind på holdet, som hans erstatning.

Jenson Button og Fernando Alonso
Copyright McLaren Media


Mercedes har meldt ud, at de fortsætter med deres nuværende kørere, Lewis Hamilton og Nico Rosberg. Modigt, men nok også klogt.

Lewis Hamilton og Nico Rosberg
Copyright Mercedes AMG


Red Bull, har også bekræftet, at deres nuværende kørere, også kører for dem i 2017, så det er altså Daniel Ricciardo og Max Verstappen, der tager turen for tyrene igen.

Daniel Ricciardo, Lewis Hamilton og Max Verstappen
Copyright Red Bull Contentpool


Renault, som alle Danskere kikker på, har været ude med mange spændende udmeldinger. En af den går på, at Jenson Button skulle være på vej, mens en anden peger på Sergio Perez.
Vi tror ikke på at Button har lyst til at sætte sig i en udviklingsbil igen, hvorfor han udelukkes af Renault kabalen.
Men Perez ser vi som et godt bud på en Renault kører i 2017. Vi tror også på, at Renault forlænger med Kevin Magnussen, hvilket sender Palmer ud af Formel 1.

Kevin Magnussen
Copyright Renault Sport


Sauber, der har fået nye ejere, vil med meget stor sandsynlighed forlænge med deres to nuværende kørere. Der har ikke været nogle rygter fremme om andet. Så 2017 bliver med Ericsson og Nasr.

Marcus Ericsson i smukt selskab
Copyright Sauber Motorsport


Scudaria Toro Rosso, Red Bull Juniorholdet, har offentliggjort at de fortsætter med Carlos Seinz Junior, mens Kvyat ser ud til at ryge helt ud af Formel 1, efter et år, hvor han først blev degraderet fra Red Bull til Toro Rosso, og siden har haft svært ved at finde formen.
Ny mand ind bliver den førende i GP2, Red Bull junior køreren Pierre Gasly.

Carlos Sainz
Copyright Red Bull Media


Sidste hold på gridden, er Williams.
Her peger alt på, at Felipe Massa ikke bliver forlænget. Massa har gjort det nogenlunde, men ligner en mand der ikke længere kan finde det sidste frem. Han har også selv udtalt, at han kun vil være på et hold, der værdsætter ham (ser ham som stjernen red.).
Ny mand i stedet for Massa forventes at blive en gammel mend. Jenson Button får et år mere i Formel 1 og chancen for at slutte nogenlunde af, med det hold der startede det hele for briten.
Bottas forventes at forlænge, da Ferrari sædet glippede.

Claire Williams og Jean Todt
Copyright Williams F1 Team


Dette er vores bud på 2017 gridden.
I er velkommen til at komme med jeres bud!

Her er oversigten i tabelform:
Hold 1. kører 2. kører
Ferrari Vettel Räikkönen
Force India Hülkenberg Wehrlein
Haas Grosjean Güterez
Manor Ocon Rossi
McLaren Alonso Vandoorn
Mercedes Hamilton Rosberg
Red Bull Ricciardo Verstappen
Renault Magnussen Perez
Sauber Ericsson Nasr
Scudaria Toro Rosso Seinz Gasly
Williams Bottas Button



OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Kevin håber på snarelig afklaring Manor vil være et midterhold »