Ericsson håber på kæmpe spring

Sauber er reddet, så nu kan man begynde at se frem mod bedre tider. Marcus Ericsson håber på, at de bedre tider kommer allerede fra nu af, så holdet kan tage et kæmpe skridt frem i forhold til den første halvdel af sæsonen.

Marcus Ericsson . Copyright Sauber Motorsport

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 18/8 2016 klokken 18:08

Sauber Motorsport er et hold, som har levet et meget stresset liv i de sidste par sæsoner. Der har nemlig konstant været rygter om, at de skulle gå konkurs eller sælges. Det har bl.a. gjort at teamet ikke har haft en god sæson ind til videre, fordi man har gået og ventet på en afklaring, så der kunne komme nogle penge i kassen. Den afklaring kom i løbet af sommeren, hvor det kom frem, at de var blevet overtaget af et schweizisk investeringsfirma. Den nyhed har givet ro på hos teamet, så nu håber Saubers svenske kører Marcus Ericsson på meget bedre tider.

Marcus Ericsson
Copyright Sauber Motorsport


Sauber kommer nemlig med en opdatering til løbet på Spa i næste weekend, en opdatering som svenskeren håber på kan hjælpe holdet til at tage et kæmpe spring frem.

"Jeg har på fornemmelsen, at mange af de andre allerede har taget deres store opdateringer i brug, så de kun har nogle små tilbage. Derfor håber jeg og tror på, at vi kan tage et kæmpe skridt frem, ved at tage vores i brug nu. Vores opdateringer kommer længere henne på sæsonen, så derfor har vi kunne få ordnet flere ting ved vores opdateringer, end de andre teams har kunne. Det er vigtigt for os, at vi kommer tilbage i pointene, så vi kan slå Manor," lyder det fra svenskeren.

Marcus Ericsson
Copyright Sauber Motorsport


Denne udmelding fra Marcus Ericsson er af en helt anden og mere positiv karakter, end den Felipe Nasr kom med i går. Her udtalte brasilianeren nemlig, at Sauber var lige glade med om de kunne slå Manor, fordi de allerede var begyndt at fokusere på den kommende sæson. Set ude fra kan man naturligvis ikke vide, hvem af dem som siger det "rigtige", men et eller andet sted må man da håbe, at Marcus Ericsson får ret. Det gør vel lidt ondt på alle Formel 1-fans at se et ikonisk hold som Sauber ligge sidst.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Manor vil være et midterhold Hvem er feltets mest uartige kører? »