Kubica skal teste på fredag

Robert Kubica valgte at sige farvel til sit sæde sidste år, men nu vender polakken tilbage.

Aserbajdsjans Grand Prix 2019 . Copyright Williams F1

Af: Nicki Skaaning (ns@bmf1.dk) d. 7/7 2020 klokken 23:07

Robert Kubica fik et meget overraskende comeback i Formel 1 hos Williams. Det var et glædelig gensyn for de mange F1-fans, der kan huske polakken fra hans storhedstid.

Kubica beholdt ikke sit sæde, men de mange polske sponsormillioner gjorde ham til et populært valg som reservekører. Valget faldt på en tjans hos Alfa Romeo, som nu melder i en pressemeddelse, at Kubica skal køre Alfa Romeo-raceren til weekendens første træning i Østrig, i stedet for Antonio Giovinazzi.

Det er ikke første gang, vi ser Kubica i F1 i år. Kubica fik nemlig også to sessioner under vintertestene i Barcelona.

“Jeg ser frem til at vende tilbage igen den her weekend, specielt efter den lange pause, som hele motorsportsverdenen har været igennem. Min opgave, som altid, er at give så meget data som muligt til vores ingeniører og at give dem min feedback indefra cockpittet” lyder det fra Robert Kubica.

Også teamchef Frédéric Vasseur ser frem til at se sin polske reservekører bag rattet.

“Jeg ser frem til at se Robert i bilen på fredag. En kører med hans erfaring kommer altid med værdifuld feedback, og han vil være i stand til at hjælpe os med at blive ved med at lære vores bil” udtaler Frédéric Vasseur.

OM SKRIBENTEN

Nicki fra BMF1 Nicki har været en del af BMF1 siden 2018, og han er en stor bilnørd, som altid har været fan af motorsport.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Red Bull kommer med DAS Red Bull har fundet problemet »