Vedholdende rygte: Renault annoncerer Alonso onsdag

Fernando Alonso bliver ved med at husere i F1-kulisserne. Et spansk medie fastholder, at Renault annoncerer den tidligere verdensmester onsdag, før Steiermarks Grand Prix.

Australiens Grand Prix 2018 . Copyright McLaren

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 7/7 2020 klokken 10:07

Efter Fernando Alonsos exit fra McLaren og dermed også Formel 1, har det allerede fra dag ét huseret med rygter om spanierens tilbagevenden til F1-gridden.

Rygterne tog til i styrke, da Renault F1s teamchef, Cyril Abiteboul, ved flere lejligheder har lovprist den tidligere verdensmester og samtidig har understreget, at teamet efter Daniel Ricciardos faneflugt til McLaren mere har brug for erfaring end ungdommelig styrke.

“Teamet har brug for en erfaren kører, der er i stand til at bære projektet videre. Vi ønsker, at nogen skal forpligte sig til os,” sagde Abiteboul, hvormed mange mener, at teamchefen kommer med en slet skjult henvisning til Alonso.

Ifølge den spanske journalist Noemi de Miguel fra TV-kanalen MovistarPlus er der i den grad noget om snakken, og over for mediekollegaer i Østrig fastholder hun, at en officiel meddelelse er på vej.

Alonsos garageAlonsos kommende garage?
Copyright Bil Magasinet BMF1


“Renault planlægger at offentliggøre en officiel meddelelse onsdag,” fastholder journalisten og underbygger derefter påstanden.

”Efter løbet (Østrigs GP, red.) har Cyril Abiteboul fortalt veteranmekanikere (dem, der har været i teamet mere end 15 år, red.), at de allerede har arbejdet med ham,” hvormed hun mener, at teamchefen hentyder til Alonso, som leverede verdensmesterskaber til Renault i både 2005 og 2006.

En stor gruppe fans verden over vil hade offentliggørelsen af den 38-årige Alonsos tilbagevenden til Formel 1. Andre vil elske det.

Vi er måske klogere i morgen, onsdag.

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Officielt: Mercedes afviser definitivt Vettel-rygt Haas tog ingen unødig risiko »