Kevin udgik med hydraulisk problem

Kevin Magnussen fik ikke de point som teamet ellers havde sigtet efter med deres opsætning af raceren til denne weekend.

Italiens Grand Prix 2019 . Copyright Monzanet.it

Af: Nicolai Ascanius (nj@bmf1.dk) d. 8/9 2019 klokken 17:09

Magnussen kvalificerede sig oprindeligt på 12. pladsen, men avancerede en enkelt plads, da Alfa Romeos Kimi Raikkonen skulle starte fra pitten efter et motorskifte.

Planen var sat af Haas til at få begge biler op i pointene, men allerede på første omgang var den plan ødelagt. Franskmanden mistede flere placeringer i starten og en snurretur tidligt i løbet, tvang desuden Grosjean i pit for at få et nyt sæt dæk.

Grosjean fuldførte løbet, men sluttede på en 16. plads ud af 17. gennemførte i løbet.

Italiens Grand Prix 2019. Ferrari under de frie træninger fredag. Forrest Sebastian VettelItaliens Grand Prix 2019. Ferrari under de frie træninger fredag. Forrest Sebastian Vettel
Copyright Monzanet.it


For Kevin så det mere lovende ud og danskeren fik kæmpet sig op - lettere hjulpet af at Sebastian Vettel snurrede rundt og skabte kaos i Ascari-chikanen ved at køre ind foran Lance Stroll.
Desværre gik det galt under en nedbremsning til Prima Variante (første chikane, red.) og han måtte derefter slippe Sainz og Albon forbi, og lå derefter på 11. pladsen.

Efter 43. omgange lå Kevin som nummer 14 men måtte udgå med et hydraulisk problem.

OM SKRIBENTEN

Nicolai fra BMF1 Nicolai grundlagde Bil Magasinets Formel 1 side sammen med Allan og har en række Formel 1 web-projekter bag sig. Udover al teknikken, har Nicolai skrevet om Formel 1 siden 1997.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Italiens GP: Løbet LIVE fra Monza Breaking News: Haas afbryder samarbejdet med Rich »