Breaking News: Haas afbryder samarbejdet med Rich Energy

Efter en lang optakt og mange forskellige og til tider mærkelige udmeldinger, har HAAS F1 Holdet netop meldt ud, at de stopper samarbejdet med Rich Energy med øjeblikkelig virkning.

Rich HAAS . Copyright Haas F1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 9/9 2019 klokken 15:09

I pressemeddelelsen fra HAAS lyder det:

HAAS F1 holdet og Rich energy, er blevet enige om at ende deres samarbejde under FIA Formel 1 Mesterskabet, med øjeblikkelig virkning.

Til trods for, at Rich energy har opnået en global genkendelse gennem deres samarbejde med HAAS F1 holdet, har en rekonstruktion af firmaet og ledelsen, medført at man har behov for at gennemføre en ny strategi.

Det betyder, at HAAS F1 holdet og Rich Energy, er blevet enige om, at det vil være bedst at stoppe samarbejdet, med øjeblikkelig virkning.

HAAS F1 holdet ønsker at takke Rich Energy for samarbejdet og ønsker deres auktionære det bedste fremover.

Der er ingen meldinger om, hvordan deres bil vil se ud om 2 uger, når Formel 1 indtager Singapore, men da de med sikkerhed ikke vil bære Rich Energy farverne, vil de nok tage sidste års farver i brug, som de forhåbentlig har lidt gemt af.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Kevin udgik med hydraulisk problem Binotto tilgiver Leclerc »