Kevin holder førstepladsen

Formel 1 har i år lanceret en såkaldt Power Ranking på formula1.com, hvor et hold eksperter ud fra visse kriterier klassificerer de enkelte kørere ud fra hvor godt de har klaret sig over en hel weekend.

Kevin Magnussen Bahrain 2018 . Copyright Haas F1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 12/4 2018 klokken 08:04

To Formel 1 løb er nu afviklet, men vi har samme mand i toppen af Formula1.com’s nye Power Ranking hitliste, nemlig danske Kevin Magnussen.

I begrundelsen for fastholdelsen af den fornemme plads, hvor motorenheden ikke indgår i ligningen, topper Kevin Magnussen.

”Danskeren holder fast i topplaceringen for andet løb efter at have fulgt op på sin fantastiske indsats i Australien ved at tangere HAAS’ bedste placering nogensinde med en typisk hårdtslående kørsel med en 5. plads i Bahrain.”

Videre skriver de, at det faktum, at Grosjean i den anden HAAS fortsat kæmper med at finde sig til rette i den nye HAAS racer kun er med til at understrege, hvor godt et arbejde Kevin udfører.

Bahrains Grand Prix 2018. Vettel på podiet
Copyright Ferrari


Nummer to på listen er Sebastian Vettel, der efter en fantastisk indsats i Bahrain er rykket op fra en 10. plads. Det sker primært fordi de anerkender, at sejren i Bahrain var en kæmpe arbejdssejr, som ikke blot krævede det rette værktøj men også en kører, som formåede at få det bedste ud af det, han havde til rådighed.

Tredjepladsen tilfalder den forsvarende verdensmester, Lewis Hamilton, der lå nummer to efter Australiens Grand prix.

Se hele listen og begrundelserne her

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Hamilton på Christianacykel i Copenhagen F1-grandp Kørerskifte på vej hos Williams? »