Kabalen tæt på at gå op

Nico Rosbergs exit har sat gang i Formel 1-feltet. Netop indgåede kontrakter kan blive revet i stykker. Gamle kontrakter kan blive revet over og helt nye folk, kan ende i en Formel 1-racer. Men hvordan ser det egentligt ud til at ende?

Billeder fra USA 2015 . Copyright Mercedes AMG

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 7/12 2016 klokken 09:12

Da Nico Rosberg meddelte, at han ikke vil være at finde i en Formel 1-racer efter denne sæson, gik der først chokbølger gennem Formel 1-verdenen, som kort efter blev afløst af en Silly Season på steroider.

Der er ingen tvivl om, at Mercedes-raceren er den mest attraktive at sidde i for tiden, så når der pludselig er et ledigt sæde, er alle topkørere i spil igen, uanset om de har en kontrakt eller ej.

Mange har spekuleret i, at det bliver Fernando Alonso, der sikrer sig sædet, men mindst lige så mange, har svært ved at se det, som en reel option, især med den historik som Hamilton og Alonso har sammen.

Jenson Button blev der også tidligt peget på, men igen er der ikke mange der ser ham som en seriøs kandidat til sædet.

At Mercedes skulle vælge at sætte sin juniorkører, Pascal Wehrlein, i sædet, kunne i første omgang se ud til at være den rigtige løsning, men som tingene har udviklet sig over de seneste 24 timer, ser også dette usandsynligt ud.

Det, der ser ud til at ske nu, er, at Mercedes køber Valtteri Bottas fri hos Williams, som så får Pascal Wehrlein i stedet.

Valtteri Bottas
Copyright Williams F1 Team


Ifølge de seneste rygter skulle forhandlingerne mellem Mercedes og Williams være rigtigt langt, så det er angiveligt kun et spørgsmål om at få de sidste detaljer på plads, inden det officielt bliver meldt ud.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Kongen er på jagt efter F1-sæde FIA offentliggør foreløbig 2017-deltagerliste »