Kongen er på jagt efter F1-sæde

Jordan King havde ikke en særlig god sæson i GP2, men han er alligevel på jagt efter et sæde i Formel 1

Jordan King. . Copyright Manor Racing

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 6/12 2016 klokken 14:12

Lige pt. er der fire Formel 1-sæder åbne, fordi Mercedes, Sauber og Manor mangler at få besat et eller flere. Det betyder naturligvis at en del kørere går og drømmer om at kunne tage plads i et af disse sæder, når Formel 1-sæsonen 2017 starter i Australien. En af de kørere, som går med sådan en drøm, er britiske Jordan King. Han har sat alle sejl ind for at få fat i et af de to åbne sæder hos Manor Racing, et team som den 22-årige brite har været test og reservekører for i denne sæson.

Jordan King.
Copyright Manor Racing


King mener selv, at han har gode muligheder for at få et sæde hos Manor, men er godt klar over, at der er flere kørere end ham, som gerne vil have det sæde.

"Jeg vil gerne i Formel 1, og jeg vil gøre alt det der skal til for, at jeg kan opnå det mål. Jeg tror mine chancer er gode, men der er så bare seks-syv andre, som også gerne vil have de tre ledige sæder. De to hos Manor og det ene hos Sauber. Lige pt. er muligheden der, og det er først for sent i det øjeblik, hvor alle sæderne er optaget," lyder det fra Jordan King.

Jordan King og Pascal Wehrlein.
Copyright Manor Racing


King har kørt GP2 i denne sæson, hvor det blev til to sejre og tre podieplaceringer. De resultater rakte dog ikke til andet end en 7. plads i mesterskabet, men det betyder måske ikke det store for britens muligheder. Mod slutningen af sæsonen var Jordan King så heldig, at han fik lov til at køre et par fredagstræninger for Manor, så det er nok resultaterne af disse træninger, der kan afgøre kørerens fremtid hos teamet.
Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Alonso til Mercedes stærkt problematisk Kabalen tæt på at gå op »