Kevin håber på snarelig afklaring

Kevin Magnussens Formel 1 fremtid er ikke på plads endnu, men selvom intet er på plads endnu, forventer han at han snart kender sin fremtid! Renault har meldt ud, at man forventer at komme med en udmelding på Monza.

Kevin Magnussen, Bahrain 2016 . Copyright Renault F1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 18/8 2016 klokken 12:08

”Renault er et hold med et stort potentiale, som jeg meget gerne vil være med til at frigøre”, kom det fra Kevin Magnussen i et interview med Motorsports.com.

”Vi er selvfølgelig i gang med at forhandle, men der er ikke noget der er afgjort endnu”, tilføjede danskeren, der, som ventet af de fleste, har vist sig som den hurtigste af de to nuværende Renault kørere.

Renault selv, har efter en udtalelse med at de kunne finde på at skifte begge kørere, nu meldt ud, at de er glade for deres kørere og at de ikke vil afvise at forlænge med en eller begge kørere.

Kevin Magnussen.
Copyright Renault Sport


”Jeg håber at vi finder frem til en løsning, så hurtigt som muligt,” svarrede Kevin til spørgsmålet til, hvornår han forventer at vide besked.

Magnussens holdkammerat, Palmer, håber i stil med Kevin, at han også får mulighed for at få en sæson mere, men der er ikke mange eksperter og rygteopsnappere der tror på at det vil ske.

Palmer var, som Maldonado, en del af den pakke som Renault ”købte” da de overtog Lotus holdet. Men da Maldonado ikke formåede at indfri sine sponsorforpligtigelser, røg han hurtigt på porten og Kevin Magnussen kom ind.
Palmer formåede at få sine sponsorer til at betale, hvorfor han beholdt sit sæde.

Nu er det ikke sponsorkroner det handler om mere, men at få et hold på plads, der formår at udvikle og kører stærkt. Derfor ser det svært ud for Palmer, mens Magnussens tekniske formåen, sammen med hans hurtighed, kan holde ham inde på holdet.

Vi håber på at han får lov til at blive.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Alonso: Man skal være hjerteløs Hvem kører hvor i 2017? »