Hvad nu Alonso?

Der var næppe mange der var i tvivl om, at Fernando Alonso havde forventet at rykke til IndyCar sammen med McLaren, efter denne sæson. Men McLaren har nu droppet planen og Alonso er ude af Formel 1, så hvad nu?

Englands GP 2015 . Copyright McLaren Media

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 25/10 2018 klokken 12:10

Fernando Alonso var hurtigt ude og fortælle, at han ikke havde nogen plan om at skulle have kørt IndyCar for McLaren, efter de meldte ud, at deres IndyCar-projekt var blevet skrinlagt.

Det er næppe sandheden, men nu er det et faktum, at McLaren ikke er i IndyCar efter denne sæson, så hvad skal Alonso så nu, hvis han vil blive ved med at køre?

Felipe Massa er sikker på, at hans gamle ven, er på vej til Formula E, som ham selv, hvilket andre kilder nær Alonso bakker op omkring.

Men Formel E er bare ikke en klasse, der kan give Alonso det der skal til for at vinde Indy500, så han kan skrive sig i historiebøgerne med den såkaldte "Triple Crown".

Modsat er Formel E en klasse, der har stor medvind for tiden. En klasse der er flere tidligere Formel 1-kørere i, og flere af dem, der var lige ved at klare det sidste spring, men manglede det sidste.

Alonso, der havde et mål om at blive tredobbelt Formel 1-verdensmester, er næppe færdig i motorsport. Måske er Formel E, lige den klasse der kan give ham det sidste, så han kan trække sig med værdighed.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Hamilton bliver verdensmester i weekenden, hvis: Rich HAAS »