Haas-kørere imponeret over Force India

Efter Force Indias økonomiske indsprøjtning er der sket noget nær en forvandling af teamet. Og det er ikke gået ubemærket hen hos Haas-kørerne Kevin Magnussen og Romain Grosjean.

Force India . Copyright Force Inda

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 5/10 2018 klokken 22:10

”Overraskende” lyd det fra Romain Grosjean, Haas F1, og med udbruddet henviser køreren til Force Indias nyvundne styrke, som man så manifesteret første gang under Singapores Grand Prix.

Force India, eller Racing Point Force India, som det retteligt hedder efter den kærkomne kapitalindsprøjtning fra en investorkreds bl.a. bestående af Lawrence Stroll, har løftet niveaet tilbage til den position, hvor det lå før de økonomiske problemer meldte sig. Således sluttede Esteban Ocon som ’best of the rest’ under fredagens træning på Suzuka.

Det er ikke gået ubemærket hen hos Haas F1, en af kandidaterne til samme titel.

"Force India har været lidt overraskende," sagde Grosjean efter træningen fredag.

Singapores Grand Prix 2018. Sergio Perez under løbetForce India er et skridt foran Haas F1. Her er det Sergio Perez foran Grosjean.
Copyright Racing Point Force India


"For kort tid siden var de hurtige efter en meget vanskelig start på året, og de har øget deres styrke ganske meget, siden de ændrede navn."

Også Kevin Magnussen er imponeret over sine nu nærmeste konkurrenter til ’best of the rest-prisen’.

"Jeg synes, det er ret tydeligt," sagde han. "De har taget et meget stort skridt og gjort et fantastisk stykke arbejde for at skabe forandring,” udtalte Magnussen.

"Jeg tror ikke, at vi er langt fra dem, men det ser ud som om, at vi er lidt bagud, så det vil vi forsøge at ændre på - måske i morgen (til kvalifikationen, red.) eller i de kommende løb," lød det fra danskeren.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Japans GP: 2. frie træning 2-0 til Hamilton Japans GP: 3. fri træning. Hamilton 3-0 »