Fine ratings til Kevin

Så har motorsportsmedierne verden rundt igen uddelt karakterer til kørerne i weekendens kinesiske grandprix, og danske Kevin Magnussen ligger stadig i toppen.

HAAS vintertest 2018 . Copyright Haas F1

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 16/4 2018 klokken 14:04

Som vanligt uddeler motorsportsmedier verden rundt karakterer til Formel 1-feltets kørere, i dette tilfælde i forbindelse med Kinas Grand Prix.

Vi har her valgt en håndfuld ratings og kommentarer fra de mest anerkendte danske og internationale medier, hvor Kevin Magnussen, Haas F1, stadig ligger i toppen hos de fleste, inklusiv BMF1.

SKY SPORT F1
7/10

Efter for første gang i denne sæson at have tabt kvalifikationen til sin Haas-teamkammerat fik Kevin Magnussen en imponerende start på løbet - men køreren have sikkert håbet på en anden strategi, da Safetycar kom på banen. Mens hans konkurrenter pittede og fik nye dæk på, kom danskeren op på syvendepladsen, hvor han var meget sårbar på ældre dæk og i sidste ende var tvunget til at lade sig nøjes med et enkelt point. "Jeg var bare uheldig," sagde Magnussen, hvis konsistente start på 2018 fortsætter.

PLANET F1
6,5/10

Starten på P11 betød, at han var den forreste kører, som havde den luksus at få et frit dækvalg til at starte løbet med. Til Grosjeans forfærdelse kunne Magnussen passere sin holdkammerat, selv om han var på et længere stint og i sidste ende kunne gøre ét-stop-arbejdet og gentage en point-finish efter katastrofen i Australien.

Kina Grand Prix 2018. Haas løbsbilleder. Kevin Magnussen og Romain Grosejan
Copyright Haas F1


MOTORSPORT.com/AUTOSPORT
8/10

Magnussen gik glip af Q3 med 0,016 sekund og burde have været i top-10. Men da dette forhindrede ham i at starte på ultrasoft, var han ikke så skuffet endda. Safetycar underminerede dog hans ét-stop-strategi og kostede ham dermed et bedre slutresultat, men i modsætning til holdkammeraten Grosjean gjorde han et godt stykke arbejde med at økonomisere med sine slidte dæk.

READ MOTORSPORT
7/10

Hverken Magnussen eller holdkammeraten Grosjean pittede under Safetycar, og det viste sig til sidst dyrt. Magnussen faldt straks bag Hülkenberg… og faldt til sidst ned på P10. Hans fart i de sidste stadier af løbet gjorde det muligt for ham at slutte foran Force India-parret, der havde fået nye dæk under Safetycar-perioden.

AUTO, MOTOR UND SPORT
8/10
Mediet har ingen kommentarer til sine ratings.

EXPRESS
6,5/10
Lavede en fejl i kvalifikation men fik det til at række til ét point.

Kina Grand Prix 2018. Haas løbsbilleder. Kevin Magnussen og Romain Grosejan
Copyright Haas F1


BT
7/10

Kevin Magnussen og Haas fik lov til at kæmpe for pointene i Kina, hvor Renault, McLaren og Force India var langt mere konkurrencedygtige. Derfor er Kevin Magnussens 10. plads, efter en start som nummer 11, godkendt og et udmærket resultat isoleret set. I løbet kørte Kevin Magnussen igen flot, og han leverede godt under det hårde pres, som han konstant var under.

BMF1
8/10

P11 under kvalifikationen betød frit dækvalg, og Kevin lå til at køre en P7 hjem. Desværre betød en fejlsatsning fra pitmuren under Safetycar, at danskeren måtte gennemføre løbet på mediumdækket, hvilket betød at han måtte slippe Alonso, Hülkenberg og Sainz forbi, som alle havde skiftet til blødere kompounds. Alligevel en stabil og fejlfri præstation, igen med intelligent dækadministration.

Ovennævnte mediers ratings giver et godkendt gennemsnit på 7,5/10

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Kinas GP: Weekenden i billeder Lauda til Verstappen: ”Tag dig sammen!” »