Der skal være plads til pizza

Den altid ærlige og underholdende Daniel Ricciardo elsker pizza så meget, at han har sikret sig at han er så let som mulig, inden han kommer til Italien, så der er plads til at indtage lidt ekstra af den gode italienske mad.

Tysklands Grand Prix 2019 . Copyright Bil Magasinet BMF1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 7/9 2019 klokken 10:09

I et interview med BMF1, udtalte Renault stjernen Daniel Ricciardo, at han føler at Renault har mere at komme med og han er sikker på, at de vil slutte med begge biler i pointene.

"Vi har været udfordret med vejret fredag, hvilket betyder at vi ikke har set det rigtige fra os endnu, men det vil vi komme til at vise," kom det fra Ricciardo under interviewet.

"Bilen føles god og mit mål er at få den op som "best of the rest", når vi kører kvalifikationen," tilføjede han.

"Jeg elsker at være her i Italien. De mange fans er så vilde og maden er bare fantastisk," kom det fra den halvt italienske australske kører.

"Jeg har tabt mig på det seneste, så der skulle gerne være plads til nogle ekstra pizza," smilede han stort.

Der er ingen tvivl om, at det er Ricciardo der er stjernen hos Renault, da han ankommer til pressemødet, lige efter Nico Hülkenberg, der med tysk korrekthed ikke kommer med egne udbrud men blot svarer på spørgsmål.

Altid storsmilende og klar med en hurtig bemærkning, er det en fornøjelse at interviewe Daniel Ricciardo.

Optimismen er der, men det ser ud til at blive svært for Ricciardo og Renault at blive det 4. bedste hold, en placering som Toro Rosso med Gasly ser ud til at sætte sig på.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Romain Grosjean måske til Formel E Billeder: Smalle bagvinger på Monza »