Romain Grosjean måske til Formel E

Haas fik testet deres biler i både tørt og vådt føre i dag. Kevin havde fået det nye baghjulsophæng, men det var Grosjean der var hurtigst af de to kører.

Romain Grosjean . Copyright BMF1

Af: R.O. (ro@bmf1.dk) d. 6/9 2019 klokken 18:09

Grosjean var 4/10 hurtigere end Magnussen i dag, og sluttede som nr. 8, hvor Kevin sluttede som nr. 13. Kevin Magnussen var ikke helt så glad som Romain Grosjean.

"Bilen var nogenlunde, specielt på løbssetup var det ok. Det er positivt for søndagens løb, men vi mangler lidt fart på vores low fuel setup. Det er måske det kolde vejr der har gjort at det har været ok i dag. Dækkene har også opført sig som vi havde forventet."

"Det nye baghjulsophæng skal lige justeres ordentligt ind før jeg kan sige om det er bedre at køre med. jeg tror når det er justeret, så skal det nok gøre en forskel. Jeg ved ikke om det nye ophæng bliver godt nok i kvalifikationen, men om jeg kan komme i Q3, må vi se i morgen," siger Kevin Magnussen.

Magnussen interviewKevin Magnussen
Copyright BMF1


"Det var en ok dag, og det var ikke nemt med de betingelser vi havde. Da banen tørrede op, og jeg fik slicks på bilen gik det godt og jeg følte mig tilpas i bilen. Mit kvalifikationssetup og løbssetup fungerede godt. Det virker til at det noget køligere vejr vi har haft, har en positiv effekt på vores biler."

"Jeg tror vi har en god chance for at kæmpe med i top 10. Det er svært i regnvejr et at få temperatur i regnvejrsdækket, men på Intermediate var det ok. Vores lave downforce setup ser ud til at virke godt, hvis vi kan få lidt mere varmt vejr så kunne den kombinaton være god for os. Vi ved at meget varmt vejr ikke er godt for os, men for koldt er heller ikke godt, så vi skal arbejde videre med hvordan vi kan optimere, så vi kan få mere ud af dækkene."

"Min situation er ikke afklaret, og jeg har ikke fået nogen udmelding fra Haas, så andre klasser kunne være en mulighed, så som Formel E. Der er større muligheder for at vinde et verdensmesterskab i Formel E, end der er i F1, med mindre du kører for Mercedes eller Ferrari," siger Romain Grosjean.

Romain GrosjeanRomain Grosjean
Copyright BMF1

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« F3: Christian Lundgaard på pole i skandale-kvalifi Der skal være plads til pizza »