• Forside

Hjalp Ecclestone Super Aguri?

Der var til den sidste store tvivl om, at Super Aguri kunne fremskaffe de fornødne penge til at starte i weekendens Grand Prix i Spanien, men på forunderlig vis formåede de i sidste øjeblik, at fremtrylle pengene og dermed stille til start.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 28/4 2008 klokken 15:04


I et interview efter Spaniens Grand Prix, udtaler Bernie Ecclestone, at han frygtede for det lille holds fremtid i Formel 1, selvom han havde hjulpet dem en del i den forgangene uge.

Meget tyder således på, at det var den lille brite der var Super Aguris redningsmand og ikke Honda, som de fleste regnede med.

Holdets grundligger Aguri Suzuka har meldt ud, at han skal en tur til Tokio for at holde et møde med samarbejdspartneren Honda, der meget vel kan gå hen og blive det sidste for Aguri som holdejer.

Super Aguri skylder angiveligt store summer til Honda, der direkte har sagt, at de ikke længere ønsker at finansiere det lille hårdt kæmpende hold, der har lagt krav på de to bagerste pladser i feltet og som mange ser som det nye Minardi.

Om det vil lykkes for Super Aguri at komme til start i tyrkiet, er stadig meget uvist, men holdets to piloter, vil ikke lade sig påvirke af de kedelige udsigter for holdet.

”Så længe jeg ikke har fået andet at vide, vil jeg forberede mig til Tyrkiets Grand Prix,” kom det Anthony Davidson, der måtte forlade det spanske Grand Prix i utide, efter at køleren på hans racer fik slået hul i sig af en sten.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER