• Forside

Tyrkiets Grand Prix uden Kovalainen?

Efter det voldsomme uheld i weekendens spanske Grand Prix, er der nu usikkerhed om Heikki Kovalainen bliver klar til start, når Formel 1 feltet om to uger skal afvikle det Tyrkiske Grand Prix. Finnen er fortsat indlagt på hospitalet i Barcelona.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 28/4 2008 klokken 16:04


Efter at have ramt dækmuren med omkring 240 Km/t under det Spanske Grand Prix i weekenden, blev den finske McLaren pilot fløjet til et nærliggende hospital, til observation for hjernerystelse og indre blødninger.

Finnen tog den direkte vej i muren, da hans forhjul kollapsede, af endnu uvisse årsager. Dog har McLaren meldt ud, at de mener det er følgerne efter vragstumper på banen, der fremkaldte skaden.

Sikkerhedsbrønden i McLaren raceren redede hans liv og heldet var med til at rede alle hans lemmer, da han forsvandt ind under dækkene med stor fart.

Men hvad der først blev meldt ud, som en ren rutine overnatning på hospitalet, er nu afløst af en ekstra overnatning, hvilket igen kan betyde, at lægerne ikke er helt sikre på patientens stabilitet.

Efter denne udmelding, vil den hurtige finnes chance for at komme til start i Istanbul, være betydeligt reduceret.

Vi håber selvfølgelig alle på, at han hurtigt kommer sig og at vi ser ham til start til Tyrkiets Grand Prix.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER