• Forside

Alonso sætter egen spion på Hamilton

Fernando Alonso har tilsyneladende hverken tillid til McLaren eller FIA. Af samme grund har spanieren nu ansat sin egen private spion, som skal holde et vågent øje med, at mesteren ikke udsættes for forskelsbehandling fra teamets side i Brasilien.

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 18/10 2007 klokken 15:10

Ethvert frugtbart samarbejde kan kun eksistere på baggrund af gensidig tillid, men det er måske netop her årsagen til personaleproblemerne hos McLaren skal findes. Fernando Alonso har i hvert fald helt åbenlyst ikke tillid til sin arbejdsgiver.

Spanieren har angiveligt nu ansat sin egen ”ligheds-steward”, som skal snuse rundt i McLarens garage under sæsonens sidste løb på Interlagos i Brasilien for at sikre, at der ikke udøves forskelsbehandling i forhold til rivalkollegaen Lewis Hamilton.

McLarens mekanikere får selskab af Alonsos helt egen, private spion.

Det tyske blad ’Bild’ rapporterer, at det er spanierens fysioterapeut Fabrizzio Borra, som får den spændende opgave og dermed nu kan tilføje en ny titel på visitkortet.

Tidligere har spaniens repræsentant i FIA, Carlos Gracia, anmodet Max Mosley, præsident for organisationen, om, at en officiel observatør kan få lov til at snuse lidt rundt i garagen under kvalifikation og løb for dermed at fjerne enhver mistanke om sabotage af Alonsos muligheder for at genvinde mesterskabet i år.

’Bild’ hævder ligeledes, at Borra, som sandsynligvis tidligere i år var involveret i Alonsos berømte, og meget lange pitstop på Hungaroring, vil monitorere alt omkring Hamiltons setup, beslutninger samt benzin- og dækstrategi.

Det kræver ikke megen fantasi at forestille sig McLarens-mekanikernes ansigtsudtryk under løbet i Brasilien, når der lusker en lille italiener rundt i gararen iført skæg og blå briller.

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.

RELATEREDE NYHEDER