• Forside

Mercedes vil af med Alonso

Ifølge de seneste rygter, er det ikke kun Fernando Alonso der vil væk fra McLaren Mercedes, men også Mercedes der vil af med spanieren. Det siges, at et flertal i Mercedes bestyrelsen, ikke ønsker at fortsætte samarbejdet med Alonso i 2008.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 17/10 2007 klokken 13:10

Der er efterhånden ikke mange, der tror på at Fernando Alonso bliver hos McLaren Mercedes efter denne sæson, men nu er det blevet endnu mere sandsynligt at han ikke kører for holdet, efter hovedsponsor og motorleverandøren Mercedes, nu melder ud at de ikke ønsker at han er en del af holdet i 2008.

Det er ganske vist ikke en officiel udmelding, men måden den er kommet frem på, tyder på at den er sand.

Ifølge den nærmest legendariske Formel 1 kommentator fra tyske RTL, Kai Ebel, er det overordentligt usandsynligt at spanieren vil kører flere løb for McLaren Mercedes efter denne sæson.

”Fernando Alonso har klart udtalt, at han ikke ønsker at være en del af McLaren, så jeg kan ikke se, at man skulle ønske at fastholde ham der,” kom det fra Ebel.

”Hvis der er en der er så utilfreds med sin situation, vil der også altid være en måde at komme udenom det på,” tilføjede den tyske kommentator.

Norbert Haug bakker op omkring Ebels udtalelser, men tilføjer, at de spekulationer der har været fremme om, at de ville holde Alonso fast til hans kontrakt, men ikke gøre brug af ham som Formel 1 pilot, ikke har noget på sig.

”Det er ikke vores stil at gøre sådan noget,” kom det fra tyskeren.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.