• Forside

Ferrari er klar til Interlagos

Begge Ferraris Grand Prix piloter, vil stille til start i Brasilien med friske motorer, hvilket vil give dem en fordel i forhold til Fernando Alonso i McLaren, der skal køre endnu et Grand Prix, med den samme motor som han brugte i Kina.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 16/10 2007 klokken 12:10

Selvom man inden denne sæson, valgte at fryse udviklingen og indfører nogle begrænsninger på Formel 1 bilernes motorer, for på den måde at holde omkostningerne nede, er der stadig muligheder for at lave lidt ekstra, hvis en motor kun skal holde et enkelt løb.

Før i tiden, ville man lave en helt speciel motor, med elementer, der ikke havde en ret lang levetid, men disse dage er ovre. Nu er det meste låst i forhold til de motorer man havde udviklet til sidste år, så hvis der skal laves noget, skal der tænkes kreativt.
Men det lover Ferraris løbschef for motorer, Mattia Binotto også at de vil gøre.

”Vi vil stille til start med den stærkeste motor vi har haft i år, selvom vi ikke har meget at rykke med,” kom det fra Binotto, der er sikker på, at de nok skal give McLaren kamp til stregen, til trods for, at også Lewis Hamilton vil stille til start med en frisk motor i Brasilien.

”Kimi har stadig chancen for at vinde verdensmesterskabet, så vi vil gøre alt vi kan for at hjælpe ham,” sluttede italieneren, der lover at vi vil få en spændende sæsonafslutning i Brasilien på søndag.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER