• Forside

Endnu en våd weekend i vente

Der er meget der tyder på, at vi vil få det tredje regnvejrsløb i træk. Meteorologerne peger på, stor sandsynlighed for regn over Interlagos i den kommende weekend, noget Red Bull næppe er kede af at hører.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 16/10 2007 klokken 11:10

Efter et meget vådt Japansk Grand Prix på Fuji og et halvvådt løb i Kina, er der meget der tyder på, at vi har endnu en våd weekend i vente, når årets sidste løb i Sao Paulo skal afvikles på søndag.

Det regner allerede nu i Brasilien og det skulle det blive ved med hele ugen, dog er der en svag chance for, at det vil klare lidt op på søndag, så der kunne være en mulighed for, at selve løbet bliver afviklet i tørvejr.

Hvis hele træningen og kvalifikationen bliver afviklet i regn og selve løbet bliver afviklet i tørvejr, vil det blive meget svært for mekanikerne at få sat bilerne optimalt op.

Det kan give en meget spændende afslutning på sæsonen, hvor der stadig er tre mand med i kampen om mesterskabet. Lewis Hamilton, Fernando Alonso og Kimi Räikkönen.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.