• Forside

Massa har nøglen

Hvis Kimi Räikkönen skal gøre sig noget håb om at vinde årets verdensmesterskab, skal han sætte sin lid til, at Felipe Massa vil være villig til at give ham al den support, som man kunne drømme om og Lewis Hamilton ikke kommer højere op end en 5. plads.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 9/10 2007 klokken 09:10

Det kunne ligne en nærmest umulig opgave, der ligger for fødderne af Ferraris eneste tilbageværende titelkandidat Kimi Räikkönen, men med hjælp fra Felipe Massa og lidt held, er det ikke helt umuligt.

Der er dog ingen tvivl om, at det bliver svært. Det bedste der dog kunne ske for Kimi Räikkönen, er, at de to McLaren piloter kører hinanden af.

Men hvis Kimi Räikkönen sikrer sig sejren foran Felipe Massa, er finnen bedre placeret end Fernando Alonso, så er der bare lige det tilbage, at Lewis Hamilton helst ikke må slutte på 4. pladsen, for så vil han blive verdensmester.

BMW har hidtil været det hold, der havde en bil, som kunne udfordre de to hurtigste hold, men BMW Sauber holdets form, har på det seneste ikke været så overbevisende.

I de sidste to løb, der har været afviklet i regn, har Red Bull og STR vist sig utroligt stærke, så det kan være, at hjælpen til Kimi Räikkönen skal komme fra det gamle Minardi hold, der i år kører med det gamle Jaguar-chassis samt motor fra Ferrari.

En ting der dog er sikker, er, at vi kommer til at få en spændende sæsonafslutning i Brasilien.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.