• Forside

Alonso med svag motor i Brasilien

Forud for årets sidste løb, der bliver altafgørende for udfaldet af mesterskabet, er det kommet frem, at Fernando Alonso ikke vil have så stærk en motor som hold kollega Lewis Hamilton. Alonso skal køre sit andet Grand Prix med samme motor, det skal Hamilton ikke.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 16/10 2007 klokken 11:10

Det kan gå hen at vise sig, at være Lewis Hamiltons held, at han måtte udgå i Kina, for han vil starte med en helt frisk motor, der kun skal holde et løb, når det sidste Grand Prix bliver afviklet i Brasilien i den kommende weekend.

Hvor meget svagere Alonsos motor vil være på søndag, er ikke let at vide, men det er nok til at det er det der kan gøre forskellen.

At Lewis Hamilton tilmed ikke behøver at slå spanieren for at blive verdensmester, taler kun til den unge brites fordel.

Løbet i Brasilien, kan gå hen og blive meget svært for Alonso og hans håb om at vinde sit tredje verdensmesterskab i træk, kan blive meget svært at opfylde.
Det er nemlig ikke kun Lewis Hamilton der kommer til start med en frisk motor, også de to Ferrari piloter stiller til start med friske heste, heste der vil få lov til at yde deres maksimale, for at ligge så stort et pres på de to McLaren piloter, som det overhovedet er muligt.

Piloterne med friske motorer, vil køre med det maksimalt tilladte antal omdrejninger og højere temperaturer, så de får mulighed for at hive hver enkelt hest ud af deres motor.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER