Horner krymper sig over ’Drive to Survive 3’

Red Bulls teamchef, Christian Horner, er begejstret for den nye sæson af serien ‘Drive to Survive’, men han erkender også, at han krymper sig, når han ser den.

Portugals Grand Prix 2020 . Copyright Red Bull Contentpool

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 24/3 2021 klokken 10:03

Netflix frigav for en uges tid siden serien ‘Drive to Survive’, som dermed gik ind i sin tredje sæson. I serien kommer seeren helt om bag kulisserne i Formel 1 og bliver vidne til det taktiske og ikke mindst stærkt politiske spil, som tv-selskaberne aldrig får adgang til.

I serien bliver kendte aktører i teamene udstillet på godt og ondt. Hvem husker ikke Günther Steiners berømte vredesudbrud, banden og svovlen i sidst sæson af serien.

Men Red Bulls teamchef, Christian Horner, leverer også sit bidrag til underholdningen i den nye sæson af serien, som dækker løbene i 2020, og englænderen står bestemt ikke tilbage for politikere, når det kommer til forsøg på politiske benspænd af konkurrenterne.

Læs vores anmeldelse her.

Da Horner så serien, indrømmer han, at han krympede sig undervejs.

”Jeg blev for nylig spurgt, om jeg gik min vej eller krympede mig, da jeg så det igen, og det ærlige svar er ja - konstant,” fortæller Horner i sin faste klumme på Red Bulls hjemmeside.

”Det er et tv-show, men det viser også en side af sporten, der normalt ikke formidles under en normal weekendudsendelse.”

Red Bull Filming day. Horner med mundbindRed Bull Filming day. Horner med mundbind
Copyright Red Bull


”Det viser nogle af karakteristika og nogle af personlighederne, som præsenteres på en bestemt måde for at engagere publikum. Men generelt er det meget positivt for F1, og populariteten virker enorm.”

”Denne serie dækker 2020-sæsonen, som havde så mange udfordringer, og du tænker ´hvordan gennemførte vi alt dette på så kort tid?’”.

Trods “afsløringer” af teamchefernes interne spil og forsøg på benspænd er Horner glad for ‘Drive to Survive’.

”Det er en meget positiv ting for F1 og henter et helt nyt publikum ind til sporten.”

"Min 14-årige datter og hendes venner interesserede sig ikke for F1 før Netflix-serien, og nu ved de, hvem alle kørerne er,” lød det fra Red Bull-chefen.

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Formel 1 indgår aftale med stort ‘Cybersecurity’-f Magnussen skal være ekspert »