Han fører VM kampen, men har ingen kontrakt!

Valteri Bottas kom til Mercedes, da Nico Rosberg overraskende forlod holdet efter at have vundet VM. Nu fører han kampen om verdensmesterskabet, men har ikke sin fremtid på plads.

Aserbajdsjans Grand Prix 2019 . Copyright Mercedes AMG

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 5/5 2019 klokken 20:05

Mange mener, at Bottas kun holder Mercedes Formel 1 sædet varmt, til Esterban Ocon er klar til at tage over, efter denne sæson.

Faktisk er der mange der mener, at havde Mercedes vidst at Ocon ikke ville få det ene Renault sæde i år, ville han have sendt Bottas ud af holdet, allerede i denne sæson.

Men nu har Valteri Bottas vist, at han kan kører den hurtige Mercedes så godt, at han kan udfordre den 5. dobbelte verdensmester Lewis Hamilton, hvilket gør det mere vanskeligt for Mercedes at lade ham gå.

Men som det er nu, har han ikke en kontrakt på plads med Mercedes. Faktisk har han udtalt, at de slet ikke har talt om 2020 endnu.

Bottas er klar til at forlænge med Mercedes igen, også med endnu en enkeltårs kontrakt, men det kræver at Mercedes åbner op for dialog omkring det varmen emne.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Regler er regler Krig mellem Red Bull og Renault »