Force India med nyt navn efter opkøb

Sahara Force India, stiller til start i weekenden med et nyt navn, efter at de er blevet opkøbt af en flok canadiske investorer, med Lawrence Stroll i spidsen. Hvis de får lov til at komme til start.

Spaniens Grand Prix 2018 . Copyright Force Inda

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 24/8 2018 klokken 09:08

Der er fortsat tvivl om, at Force India kommer til at få lov til at starte på søndag, som en del af en navnestrid i kølvandet på salget af holdet.

Force India blev købt af Racing Point UK Ltd. med officiel virkning fra d. 16. august. Det nye officielle navn er nu Racing Point Force India F1 Team, et navn der forventes at blive ændret efter denne sæson til Force Canada, da det intet har med Indien at gøre mere.

Yderligere har de nye ejere valgt, at skifte ud i toppen, ved at fjerne holdchef Robert Fernley fra sin post, med øjeblikkelig virkning, for at forfremme Otmar Szafnauer, der har været COO for holdet siden 2010.

Til trods for, at der nu er nye ejere, forlyder det, at deres bilers bemaling vil forblive uændret, dog med det nye navn Racing Point Force India F1.

Selvom en del af nyhederne i pressemeddelelsen, der lige er kommet ud, er kendte nyheder, har man ikke haft lov til at sende informationen ud før nu, som følge af reglerne omkring Formel 1 sommerferien.

”I mandags stod jeg for første gang overfor medarbejderstaben på Silverstone og Brackley, hvor jeg roste dem for det der har opnået over de seneste år,” kom det fra Lawrence Stroll i pressemeddelelsen.

”Styrken af hvilket som helst selskab, kommer fra dem der får det til at ske, og det er et kæmpe stort privilegium at få lov til at begynde denne rejse, med en gruppe mænd og kvinder, med så stort talent.”

”Jeg har været så heldig at kunne etablere og vækste nogle succesfulde firmaer over tid, men jeg ser frem til dette, som den mest spændende udfordring, til dato.”

”Sammen med mine medinvestorer, vil vi investere i nye ressourcer og bringe frisk energi til holdet, for at styrke alle, så de kan blive ved med at levere på højeste plan.”

”Vi er alle passioneret omkring motorsport og vi anerkender den sjæl der er i Force India. Så vi er ekstremt motiveret til at gøre dette hold, endnu mere specielt i årene der kommer,” sluttede Stroll.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Force India i start-vanskeligheder Power Unit status »