Vi var nok lige aggressive nok!

Max Verstappen indrømmer, at de to holdkammerater hos Red Bull, nok lige tog den lidt for langt, da de kørte race i Baku i weekenden. Men mener samtidig at de ellers kørte et godt og fair løb, hvor de havde den fornødne respekt for hinanden.

Spaniens Grand Prix 2017. Torsdag . Copyright Red Bull Contentpool

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 1/5 2018 klokken 08:05

Der blev kørt tæt mellem de to Aston Martin Red Bull kørere under søndagens Formel 1 Grand prix i Baku, meget tæt.

Som de fleste også ved, endte det med at de kolliderede, da Max Verstappen rykkede ind foran Daniel Ricciardo under nedbremsning.

Max Verstappen selv, indrømmer at de nok skulle have givet hinanden en anelse mere plads, men at de indtil uheldet, havde kørt godt race.

”Jeg havde en god start til løbet, men det er svært at gøre så meget, med så kort en langside at starte på. Herefter var vi alle meget tæt,” kom det fra Max.

Verstappen formåede at komme foran Ricciardo efter den første periode med Safty Car, hvilket indledte kampen, hvor Ricciardo var den hurtigste, men ikke kunne komme forbi Verstappen.

”Der var en del vind, så det var muligt at komme ind i læ af den forankørende, hvilket gav nogle gode dueller,” tilføjede den unge hollænder.

”Vi kørte meget tæt og rørte også hinanden let, en enkelt gang, men alt var indenfor rimelighed og var god racing.”

”Jeg har set videoen af vores uheld, et par gange, og her er det nemt at se, at jeg måske skulle have givet mere plads, men det er svært at se, når man kører ned af langsiden med 320 km/t,” forsvarede han sig.

”Vi skal selvfølgelig have en snak om det, men alt i alt, så mener jeg ikke vi gjorde noget galt, andet end at vi nok skal lære at give hinanden en anelse mere plads,” sluttede han.

Max Verstappen er kørt galt i hvert løb til nu, i denne sæson, men det mener han angiveligt ikke er hans skyld.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Straf til Magnussen Aserbajdsjans GP: Weekenden i billeder »