Kevin: ”Det er så meget bedre her!”

Kommunikationen på Haas-holdet er så meget nemmere, at det har hjulpet Kevin Magnussen til at få langt mere styr på sin og bilens udvikling. ”Der er meget kort fra kører til ejer, hvilket gør det nemt!”

Barcelona 2017 pre-season test. Kevin Magnussen i Haas raceren . Copyright Haas F1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 5/3 2017 klokken 11:03

Kevin Magnussen er yderst tilfreds med at være kommet til Haas holdet, som fungere langt mere glat, end de to tidligere hold han har været på i Formel 1.

”Der er ikke så mange led man skal igennem," kom det fra Kevin Magnussen. ”Vi har en holdchef og en ejer, så det er nemt at blive hørt, hvilket er godt for en som mig”.

Kevin Magnussen er altid blevet rost for sin store tekniske viden, men mens der har været en del bureaukratiske forhindringer på de to store hold, McLaren og Renault, er det altså mere lige til hos Haas.

”Det lille hold er meget mere agilt, så nye tiltag kan meget hurtigere komme igennem," tilføjede han.

Barcelona 2017 pre-season test. Kevin Magnussen i Haas raceren
Copyright Haas F1


På danskerens tidligere hold, McLaren, ser man netop, at der er mange processer, tingene skal igennem, inden man kan reagere, når der ikke performes som forventet under de første test.

Den nye Haas-racer ser ud til at være med fra sæsonstart igen i år, men som det lille hold amerikanerne er, er der færre midler udvikle med over sæsonen, hvilket betyder at sæsonstarten er yderst vigtig for dem.

Sidst på måneden vil vi for alvor se hvad holdene kan, når årets første løb i Melbourne bliver afviklet.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« McLaren ”Vi skjuler intet!” Vinden gør det svært »