McLaren ”Vi skjuler intet!”

McLaren chef, Eric Boullier, holder fast i, at de ikke holder information tilbage overfor Alonso, som angiveligt er ved at miste tålmodigheden med holdet og især Honda.

Boullier . Copyright Allan Haslund

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 5/3 2017 klokken 10:03

Som vi tidligere har skrevet, er der store problemer med den nye Honda-motor, som fabrikken ellers havde høje forventninger til inden de første test.

Tingene er måske ikke lige så slemme, som man i Hondas første sæson, men dog langt værre end nogen hos Honda og McLaren havde forventet.

Fernando Alonso, der efterhånden må siges at være i slutningen af hans karriere, kan ikke tåle endnu et år uden resultater, og angiveligt vil han ikke have endnu et år uden resultater.

Eric Boullier
Copyright McLaren Media


Men selvom det ser svært ud, udtaler McLarens Formel 1-chef, Eric Boullier, at holdet ikke skjuler noget for spanieren og at de er på vej i den rigtige retning, selvom han indrømmer at de ikke fik den testtid som de havde forventet under den første test.

”Vi skjuler intet for Alonso og har hele tiden fortalt ham, og alle andre omkring holdet, at banen vil vise os hvor vi er," kom det fra Bollier.

”Om vi kan komme tilbage på sporet? Det ved jeg ikke, men det arbejder vi på," lød det yderligere fra franskmanden.

McLaren. Barcelona vintertest 2017.
Copyright McLaren Media


Stoffel Vandoorne havde lidt succes med den nye McLaren-racer torsdag, men der er fortsat mange usikkerheder omkring bilen og især Honda-motoren.

Rygter siger, at Fernando Alonso kan være på vej væk allerede efter de første 3 løb, hvis ikke McLaren giver ham en bil, han kan vinde i. Men hvis han forlader McLaren, forlader han også Formel 1, hvilket Boullier også er klar over.

Den næste vintertest vil blive ekstremt afgørende for de fleste hold, men dog vigtigere for McLaren end nogle af de andre.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Brawn: Finner og T-vinger bliver forbudt igen Kevin: ”Det er så meget bedre her!” »