Næppe plads til Kevin

Når Formel 1 feltet igen stiller til start i Melbourne efter vinterpausen, forventes det, at Renault vil stille til start med de allerede navngivne kørere, som de har overtaget fra Lotus.

Carlos Sainz tester Renault R26 . Copyright Renault F1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 8/12 2015 klokken 10:12

Lotus holdet bliver om kort tid til Renault igen. Det har fået mange til at spekulere i, at Kevin Magnussen, der har stærk kontakt til Renault, måske kunne få det ene sæde, uagtet at der allerede er en kontrakt med Pastor Maldonado og Jolyon Palmer.

Nu melder holdets nuværende CEO Matthew Carter dog ud, at han forventer, at Renault holder fast i de kørere, som Lotus allerede har indgået en aftale med.

Dog er der en stor udfordring med Maldonado, som sponsoreres af Venezuelas største olieselskab, PDVSA, mens Renault har et tæt samarbejde med det franske olieselskab Total.

Mens Carter ikke tror på ændringer, er der dog lidt andre toner fra Renaults CEO Carlos Ghosn.

Ghosn har meldt ud, at de ser på alle optioner, inklusiv deres kørere, og at der vil komme en udmelding fra holdet omkring hele deres set-up til januar.

Så måske er der alligevel et lille håb for Kevin Magnussen, men det er lille!

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Renault - Lotus: Underskriftsdato på plads Ny Spy-gate på vej? »