Button: Alonso vender tilbage

McLarens katastrofale performance fik den dobbelte verdensmester Fernando Alonso til at forlade Formel 1. Spanieren kan dog sagtens vende tilbage, mener en tidligere teamkammerat.

Spaniens GP 2015 . Copyright McLaren Media

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 20/8 2018 klokken 10:08

Da Fernando Alonso i sidste uge annoncerede sin pensionering fra Formel 1, som han begrundede med McLarens dårlige performance, lod han alligevel en kattelem stå åben, hvis teamet forbedrede sig – vel at mærke.

”Jeg ved, at de vil komme tilbage og i fremtiden være stærkere… det kunne være det rette tidspunkt for mig at komme tilbage til serien (F1, red.),” lød det fra den 37-årige spanier.

Alonsos tidligere tamkammerat fra McLaren, tidligere verdensmester Jenson Button, er ikke i tvivl om, at vi kommer til at se den dobbelte verdensmester sidde i en F1er igen, hvis der dukker et konkurrencedygtigt sæde op.

Fernando Alonso ser påFernando Alonso ser på Formel 1-løb.
Copyright Red Bull Photofiles


”Han har gjort det samme, som jeg ville vælge at gøre,” sagde Button. ”Forlade det men lade en dør stå åben for et års tid og så komme tilbage. Det mener jeg er det rigtige at gøre.”

”Og hvis McLaren bliver hurtige og vinder løb, så vil han helt sikkert vende tilbage til Formel 1…. hvis bilen er hurtig, så er jeg sikker på, at han kommer tilbage i 2020.”

Alonso og Button skal i år deltage i WEC-mesterskabet for sportsvogne og prototyper.

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Villeneuve: Raikkonen fortjener at blive hos Ferra Norris får Alonsos bil på Spa »