Allison på vej til Mercedes

Tidligere på sæsonen sagde James Allison farvel til Ferrari og nu rygtes briten så til Mercedes.

Sebastian Vettel og James Allison . Copyright Ferrari Media

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 17/11 2016 klokken 20:11

Ferrari har haft en meget omtumlet sæson, med en del op- og nedture. På banen har de haft svært ved at lave gode resultater, for de har blandt andet ikke rigtig været i nærheden af at hente nogle sejre. Uden for banen har de også haft det svært, fordi her har man blandt andet sagt farvel til sin tidligere tekniske chef, James Allison, som forlod teamet, fordi han gerne ville hjem til England. Britens kone døde af kræft tidligere på året, så derfor ville han gerne hjem.

James Allison bag ved tre af de andre høje herre fra Ferrari.
Copyright Ferrari Media


Det kom han så og nu kan han så komme til at gnide lidt ekstra salt i såret hos Ferrari, fordi briten rygtes nemlig til Ferraris helt store konkurrent, Mercedes. Motorsport.com mener nemlig at vide, at briten kan være tæt på et skifte til sølvpilene, hvor han muligvis skal være afløser for Paddy Lowe, hvis fremtid hos Mercedes er en smule usikker. Lowe har nemlig været rygtet væk fra tyskerne, med Ferrari som en måske kommende destination, så det kan ende med den helt store rokade, hvis Allison tager til Mercedes og Lowe til Ferrari.

Paddy Lowe.
Copyright Mercedes AMG


Allison har udover Ferrari arbejdet for Renault, Benetton og Lotus, så set ud fra det, så kunne teamet fra Enstone naturligvis også være en mulighed for ham. McLaren har dog også været nævnt, fordi Allison har et godt kendskab til Eric Boullier. Lowe derimod har kun arbejdet for teams med base i England, men med seks (Snart 7), VM-titler i bagagen kunne han sagtens være et varmt emne hos Ferrari, som tørster efter en VM-titel.
Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Leclerc opgiver første træning Sponsor vil gøre skaden god igen »