10 I ku' li' i 2016

2016 er næsten slut og Kevin Magnussen har afsluttet sin 2. sæson i Formel 1 - desværre ikke i en konkurrencedygtig racer. Vi har kigget på, hvad I klikkede mest på af nyheder i 2016

Kevin Magnussen, Mexico 2016. . Copyright Renault Sport

Af: Nicolai Ascanius (nj@bmf1.dk) d. 31/12 2016 klokken 08:12

i starter med nyhed nr. 10 - sæsonen var ikke startet, men Renault havde inviteret til præsentation af deres nye F1 team.
Kort forinden meldte Pastor Maldonado ud at hans sponsor ikke længere kunne betale for at han kørte Formel 1, og så startede rygterne om at Kevin Magnussen havde en chance for at gøre comeback i Formel 1.
Nr. 10: Renault præsenterer Kevin Magnussen i Paris


Renault lagde ud med meget høje ambitioner trods at de blot stillede med en omlakeret Lotus-racer fra 2015-sæsonen. Kevin troede dog på point allerede i debut-løbet (Det blev til 11. og 12. plads til hhv. Palmer og Kevin)
Nr. 9: Det tror Kevin på i Melbourne


Nico Rosberg og Lewis Hamilton i gruset
Copyright Mercedes AMG GP


På allerførste omgang af det Spanske Grand Prix, kørte de to Mercedes-racere sammen og der var delte meninger om hvem der havde skylden. Lige efter løbet var Niki Lauda ikke i tvivl, men senere viste det sig at Rosberg ganske enkelt havde sat sin motor på det forkerte program til løbet og derfor manglede hestekræfter.
Nr. 8: Lauda: Det var Lewis


Haas-racer på Marina Bay.
Copyright Haas F1


Sidste halvår af 2016 var meget frustrerende for Kevin Magnussen. Resultaterne manglede og Renault tøvede længe med at melde ud om de ønskede at forlænge med danskeren. Kevin tog derfor et bedre tilbud fra Haas teamet.
Nr. 7: Officielt: Kevin skal til Haas


Renault var flere gange ude og sige at de snart havde taget en beslutning om hvem der skulle køre for dem i 2017 og Kevin havde holdt døren åben og meldt ud at han ønskede at fortsætte samarbejdet. Vi skulle dog helt til Singapore Grand Prix før Kevin fik at vide at Renault ikke ville benytte sig af optionen som de havde med danskeren.
Nr. 6: Kevin får besked i Singapore


BMF1 tager hvert år til Monza for at se Formel 1 og for at nyde en masse god italiensk mad. 2016 var ingen undtagelse og vi fik også chancen for at møde Kevin til et spændende interview om bl.a. forholdet til Jolyon Palmer.
Nr. 5: Eksklusivt interview med Kevin Magnussen – Del 1


Renault-raceren som Kevin Magnussen forsøgte at slå rekorden
Copyright Bil Magasinet


Selvom det ikke direkte handlede om Formel 1, så blev Kevins rekordforsøg på Jyllandsringen, en af de mest læste nyheder i 2016. Rekorden blev naturligvis sat i en Renault racerbil.
Nr. 4: Banerekord til Kevin


Danmarks bedste Formel 1 læsere blev en hel del klogere i april da vi bragte artiklen om hvordan hjulophænget på en Formel 1 racer fungerer.
Nr. 3: Det tekniske hjørne: Hjulophæng


Når man kigger tilbage på at Renault endte med at miste Kevin Magnussen og efterfølgende forlænge med Jolyon Palmer, så er denne nyhed endnu mere interessant.
Nr. 2: Palmer skyld i Renaults dårlige performance


Renault præsentation 2016. Renault racer som Kevin Magnussen og Jolyon Palmer skal køre. Jack & Jones er storsponsor
Copyright Bil Magasinet BMF1


Endeligt så var den mest læste nyhed i 2016 naturligvis en Kevin-nyhed. Dette var den første nyhed hvor det kom frem at Kevin Magnussen var i spil til det åbne sæde hos Renault F1
Nr. 1: Sådan Kevin

OM SKRIBENTEN

Nicolai fra BMF1 Nicolai grundlagde Bil Magasinets Formel 1 side sammen med Allan og har en række Formel 1 web-projekter bag sig. Udover al teknikken, har Nicolai skrevet om Formel 1 siden 1997.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Sikre biler med 450 km/t Bottas har besøgt Mercedes »