Officielt: Kevin skal til Haas

Så kom der endelig en officiel udmelding fra Haas og, ja, den er god nok. Kevin Magnussen skal køre for dem i næste sæson.

Kevin Magnussen . Copyright Renault Sport

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 11/11 2016 klokken 19:11

Den anden dag opstod nogle rygter, at Kevin Magnussen ville skifte den gule Renault-racer ud med den sorte, grå og røde Haas-racer. Siden rygterne kom frem har Renault præsenteret Jolyon Palmer som kører ved siden af Nico Hülkenberg, mens det er kommet frem at Kevin Magnussen har takket nej til sædet. I nat kom der så mere benzin på rygte-bålet, fordi den nuværende Haas-kører, Esteban Gutierrez, meldte ud, at han stopper hos det amerikanske team.

Kevins nye Haas-racer på Marina Bay.
Copyright Haas F1


Dermed manglede man bare den officielle udmelding, før man for alvor kunne kalde Kevin Magnussen for Haas-kører, men nu er den kommet. Magnussen skal køre for Haas F1 Team de næste to sæsoner, hvilket rygterne også gik på.

Kevin Magnussen
Copyright Allan Haslund


Det faktum at Haas har fået fat i Kevin Magnussen glæder teamchef Gene Haas.

"Kevin har været inde i billedet, lige siden vi først begyndte at kigge på kørere. Han har opnået rigtig meget på utrolig kort tid og vi er sikre på, han kan opnå en masse med os i fremtiden," siger Gene Haas.

Det er dog ikke kun Hr. Haas som glæder sig til samarbejdet. Danske Kevin fra Roskilde glæder sig også til at skulle samarbejde med folkene fra den anden side af Atlanten.

"Det er helt fantastisk, og det er stort at være blevet en del af Haas F1 Team. Jeg har en stor tiltro til mine egne evner som Formel 1-kører, men jeg har også en tro på, at Haas kan levere en rigtig god anden sæson i Formel 1 og gøre det endnu bedre i de følgende sæsoner," lyder det fra Kevin Magnussen.

Kevin Magnussen, Mexico 2016.
Copyright Renault Sport


Gene Haas og Co. var også ude efter Kevin Magnussen inden starten på denne sæson, men her fik man så mulighed for at hente Romain Grosjean og valgte danskeren fra, fordi Ferrari ville have, at de skulle have Esteban Gutierrez som den ene af deres to kørere. Nu er mexicaneren så væk og Kevin er kommet "hjem". Så må tiden vise, hvad Haas, Grosjean og Magnussen kan præstere i 2017 sæsonen.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Brasiliens GP: 2. frie træning. Hamilton fortsætte Palmer: Kevin har begået en fejl »