Positiv Wolff

Efter et godt resultat i Australien, kommer Mercedes til Baku med opløftet pande og en tro på, at de er på vej i den rette retning, selvom de trods alt er forsigtige med at håbe for meget.

Abu Dhabis Grand Prix 2021 . Copyright Mercedes AMG

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 26/4 2023 klokken 14:04

Mercedes meldte ud fra starten af sæsonen, at de igen havde dummet sig og at de nok blev nød til at lave et helt nyt design af deres Formel 1 bil.

Holdet, der har været så dominerende gennem hele hybrid æren, kan ikke affinde sig med, at det nu er dem der kæmper for at følge med, men faktum er, at deres bil virker markant bedre end sidste års racer, på samme tidspunkt af sæsonen.

En andenplads i Australien, til Lewis Hamilton, kan virke som en sejr for holdet, og det har da også fået Toto Wolff til at melde ud, at de er ganske optimistiske forud for det kommende løb i Baku.

"Man skal passe på med at ligge for meget i et enkelt resultat," udtaler Wolff i en pressemeddelelse direkte fra Mercedes. "Men der er ingen tvivl om, at vi kommer til Baku, med en tro på at vi er på vej i den rigtige retning."

"Vi har brugt pausen siden løbet i Australien, på at komme med så mange opdateringer til vores bil, som muligt, vel vidende at alle andre også gør det. Men det giver os en tro på, at det vi har gang i, er det rigtige og er det der ultimativt får os til at vinde løb igen."

"Vi ser meget frem til at kører løb igen, efter denne lange pause, men så ved vi også, at nu venter den travleste periode på årets kalender, med 5 løb på 6 uger," sluttede han.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Teams får flere motorenheder Breaking: Franz Tost stopper som teamchef »