Kimis lille hemmelighed

Kimi Raikkönen har aldrig været kedelig, heller ikke udenfor banen. Nu har han afsløret en fritidsaktivitet som blev holdt hemmelig fra samtlige hold han kørte for.

Kimi Raikkonen . Copyright BMF1

Af: Peter Scheller (psn@bmf1.dk) d. 23/8 2023 klokken 09:08

Finske Kimi Raikkönen var kendt som The Iceman. På banen var han kold som is, og når han skulle afsløre følelser i interviews var han endnu køligere. Hvem husker ikke da Michael Schumacker skulle hædres og finnen blev spurgt hvorfor han ikke var der? ”jeg var ude at skide,” lød svaret.

Da hans McLaren stoppede på banen i Monacos gader under løbet i 2006, gik han ikke tilbage til pitten for at blive debriefet, men derimod ned på sin yacht i havnen og begyndte at bælle vodka.

Derfor kan det heller ikke overraske mange at han dels som fritidshobby og dels som en del af hans træning var aktiv deltager i motocross.

Kimi RaikkönenKimi Raikkönen
Copyright BMF1


Problemet er at en standart klausul i de fleste kørerkontrakter er at de ikke må foretage sig farlige begivenheder som potentielt kan skade dem, uden holdets tilladelse. Derfor sagde Kimi bare ingenting til dem, og deltog kun i mindre events under synonymet James Hunt, Verdensmesteren fra 1976 som er et erklæret forbillede for finnen.

Kimi er chef for KRT holdet i motocross, og fortæller at han da har en bane hjemme i privaten, omend den kun er en lille een til ham selv og ungerne.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Red Bull Showrun Rejs til Monza med BMF1.dk og Top Tours »