• Forside

Fisi skriver under hos Force India

Ifølge siden Automoto365.com har den tidligere italienske Renault-kører, Giancarlo Fisichella, skrevet under på en kontrakt med Force India-teamet.

Af: (@bmf1.dk) d. 18/12 2007 klokken 00:12

Lige før lukketid mandag aften tikkede en nyhed ind, som lige skulle granskes en ekstra gang. Det lader til, at det sidste sæde hos Force India er blevet besat og det skulle efter sigende være Giancarlo Fisichella, som har fået det.

Automoto365.com er siden vi har fået nyheden fra, og mens siden er helt overbeviste om, at Fisi dermed har overhalet hele seks kandidater til jobbet, deriblandt Vitantonio Liuzzi, van der Garde og Ralf Schumacher, nævner den dog ikke hvor lang tid kontrakten løber.

Fisichella har gennem hele sin karriere haft en stærk tilknytning til teamet, der, selvom det næsten ikke har fået malingen på bilerne tørret helt endnu, som bekendt kan følge historien tilbage til det daværende Jordan-team, som Fisichella kørte for i 1997 og 2002-2003.

Giancarlo Fisichella gør sig klar til at teste for Force India. 4. december 2007. Jerez i Spanien

Valget af Fisichella er velvalgt menes der, således at Force India - præcis som Red Bull med David Coulthard og Mark Webber - vil satse på en blanding af erfaring og nyt talent. Fisi´s holdkammerat bliver Adrian Sutil, der fortsætter i teamet, efter at Spyker blev omdøbt.

Til sidst betyder dette også, at Ralf Schumacher effektivt er ude af Formel 1 med mindre han vil stille sig tilfreds med et kørerjob hos Super Aguri. Anthony Davidson er endnu ikke blevet bekræftet, men der er ikke meget der tyder på, at Schumacher er på vej der til.

En opringning til Force India hjalp ikke meget, da den søde presse sekretær hverken kunne af-eller bekræfte, om Giancarlo Fisichella rent faktisk har skrevet under. Dog kunne hun bekræfte, som vi allerede vidste, at italieneren var med i kapløbet om det andet sæde.

Vi vil følge sagen meget nøje her på BMF1.

RELATEREDE NYHEDER